۶ آبان ۱۳۹۰، ۱۰:۵۱

برای مقابله با قاچاق سوخت:

تردد نفتکشهای جاده پیما به صورت آن لاین کنترل می شود

برای نخستین بار تردد نفتکشهای جاده پیما با استفاده از سامانه GPRS در سطح جاده های استان های مختلف کشور مدیریت و کنترل می شود تا امکان انحراف و قاچاق فرآورده های نفیت به حداقل کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر عباسی با اشاره به ضرورت استفاده از فن آوری و تکنولوژی های جدید در نظام تامین، انتقال و توزیع فرآورده های مختلف نفتی، گفت: بر این اساس به کارگیری سیستمهای رهگیری آنلاین در کنترل محموله های فرآورده های نفتی توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در دستور کار قراردارد.

مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زنجان با اعلام اینکه توزیع فرآورده های نفتی به عنوان یک کالای استراتژیک از اهمیت و حساسیت ویژه ای برخوردار است، تصریح کرد: بهره مندی فرآورده های نفتی از یارانه همواره کشش و جاذبه خاصی برای افراد سودجو و فرصت طلب ایجاد می کند.
 
این مقام مسوول با اشاره به اهمیت موضوع انتقال و جابه جایی بهینه و سالم فرآورده های نفتی در سطح کشور، اظهار داشت: راه اندازی این سامانه هوشمند دارای مزیت ها و دستاوردهای متعدد اقتصادی است.
 
عباسی از مشارکت بیشتر شرکتهای حمل و نقل در کنترل ناوگان نفتکش های جاده پیما و اعمال نظارت بر فعالیت آنها به عنوان یکی از ویژگیهای این طرح یاد کرد و افزود: رهگیری آنلاین و آفلاین نفتکشها، دریافت اطلاعات خودرو همچون مسیر حرکت، سرعت، مقدار کارکرد، کیلومتر طی شده و وضعیت نفتکش به عنوان دیگر مزیت های این سامانه جدید هوشمند می باشد .
 
به گفته مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زنجان امکان ذخیره و چاپ موقعیت و مسیر حرکت نفتکش ها، امکان دریافت اطلاعات خودرو به صورت پیام کوتاه با تلفن همراه، تعیین مسیر و محدوده تردد خودروها واعلام خروج نفتکش از مسیر تعیین شده به صورت آنلاین و آفلاین از دیگر ویژگی های این فنآوری جدید است.
 
وی با اعلام اینکه با نصب این سامانه امکان اضافه کردن آبشن های دیگری در گزارش گیری از قبیل کاهش وزن محموله بارگیری شده، توقف های بیش از حد مجاز، وجود دارد، تبیین کرد: عدم نیاز به نصب هرگونه برنامه نرم افزاری و سرور اختصاصی  واجرای برنامه در بستر اینترنت واستفاده از آن در هر ساعت شبانه روز از دیگر ویژگی های این سامانه است.
 
عباسی همچنین مهمترین ویژگی اجرای این طرح را عدم ایجاد بار مالی برای شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی عنوان کرد و یادآور شد: هزینه های نصب سیستم بر روی 120 دستگاه نفتکش توسط شرکت های حمل و نقل پرداخت شده است .
 
این مقام مسوول با اعلام اینکه بهترین نتیجه اجرای این سیستم، نظام مند شدن رانندگان نفتکش وایجاد یک مانع برای تخلفات احتمالی است، گفت: با بهره گیری از این سیستم انحراف یک محموله نفت سفید کشف ومحل دپوی آن نیز شناسایی شد و با همکاری نیروی انتظامی و تعزیرات، مورد بازرسی قرار گرفته و ضمن توقیف مخازن  محل دپو برخورد قانونی با متخلفان نیز انجام گرفت .
کد خبر 1445409

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha