به گزارش خبرنگار مهر، استان اصفهان به عنوان بزرگترین قطب صنعت فولاد کشور شناخته شد از این رو کانون هماهنگی دانش و صنعت فولاد در دانشگاه صنعتی اصفهان ایجاد شد.
از اقدامات و برنامه های مهم این کانون تسهیل ارتباط دانشگاه با صنایع فولاد کشور و بررسی مشکلات صنایع فولاد و طرح آن در محیط های علمی است. ساماندهی چرخه فناوری صنعت فولاد از علم تا تولید محصول، شناسایی و برطرف کردن محدودیتها و ضعفهای این چرخه، بررسی الگوهای ملی و بین المللی در بومی سازی دانش و فناوری و تعیین راهکارهای توسعه و تقویت چرخه علم و فناوری در صنعت فولاد از دیگر ماموریت های این کانون است.
احکام رئیس و اعضای این کانون با حضور دکتر محمودرضا میری معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعطا شد. بر این اساس محمداسماعیل همدانی گلشن، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان رئیس کانون دانش و صنعت فولاد انتخاب شد. با اعطای این احکام این کانون با 16عضو فعالیت خود را در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز کرد.
هدف از تشکیل کانونهای هماهنگی دانش و صنعت تلاش برای تکمیل حلقه نوآوری در خصوص محصول، کالا یا خدمتی خاص، تنظیم سیاستهای کلام همکاری مراکز آموزشی، پژوهشی و صنایع و فراهم کردن بسترهای قانونی لازم و همچنین ایجاد هماهنگی میان نهادهای علمی، فناوری و نهادهای تولید یا توزیع محصول یا خدمت در کشور است.
در این راستا از سال 87 تاکنون حدود 70 کانون هماهنگی دانش و صنعت در کشور راه اندازی شده است.
نظر شما