۸ آبان ۱۳۹۰، ۱۷:۴۴

همایش "مطلع بیداری"در دانشگاه لرستان برگزار شد

همایش "مطلع بیداری"در دانشگاه لرستان برگزار شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: همایش "مطلع بیداری" به همت بسیج دانشجویی لرستان در قالب کارگاه با حضور صاحبنظران در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه لرستان ظهر یکشنبه در افتتاحیه همایش دو روزه مطلع بیداری که با حضور دانشجویان بسیجی دختر دانشگاه های لرستان برگزار می شود، اظهار داشت: برگزاری کرسی های آزاداندیشی به عنوان مطالبه جدی رهبر فرزانه انقلاب برای نظام حیاتی است.

حسن زمانیان افزود: برگزاری هزار کرسی آزاداندیشی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه ها به طور یقین کافی نبوده است که رهبر فرزانه انقلاب نسبت به سهل انگاری در برگزاری این کرسی ها انتقاد کردند.

زمانیان با اشاره به مشکلاتی که بر سر راه تشکیل کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه وجود داشت، گفت: امروز هم قسم شده ایم که مسئولیت برپایی کرسی های آزاداندیشی به عنوان مهمترین مطالبه رهبر فرزانه انقلاب از دانشجو و دانشگاه در این دانشگاه بر زمین نماند.

وی به برگزاری اولین کرسی آزاداندیشی این دانشگاه در هشتم آبان ماه اشاره کرد و افزود: از دانشجویان می خواهیم که برگزاری کرسی های آزاداندیشی را به عنوان یک مطالبه جدی رهبر معظم انقلاب، از مسئولان دانشگاه های خود مطالبه کنند.

همایش مطلع بیداری به همت بسیج دانشجویی لرستان در قالب کارگاه با حضور صاحبنظران به بررسی مبانی استحکام خانواده، بررسی آسیب های روابط دختر و پسر، بررسی مبانی فمنیسم و پیامدهای آن و بررسی الگوی شخصیت زن در اسلام می پردازد.

کد خبر 1447682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha