به گزارش خبرنگار مهر"نادر عباسی" خواننده، نوازنده فاگوت و رهبر ارکستر،پیش از این و از سال 1388 رهبری و مدیریت هنری ارکستر فیلارمونیک قطر را برعهده داشته و تا کنون برنامه های متنوعی را با ارکستر فیلارمونیک قطر اجرا کرده است
.
وی که فارغ التحصیل کنسرواتوار عالی قاهره و ژنو است؛ در سال های 1995 – 1986 و 1996 نخستین جوایز خود را با مقام نخست در رشته ای نوازندگی فاگوت و آهنگسازی از کنسرواتوار عالی و وزارت فرهنگ مصر بدست آورد. پس از آن در سال 1992 موفق به تصاحب جایزه کنکور موسیقی مجلسی آمادئوس موتسارت ژنو شد.
"نادر عباسی" از سال 2002 به عنوان مدیر هنری و رهبر دائم اپرای قاهره انتخاب شد و اپراهای تعددی را با این ارکستر به اجرا گذاشت. اجراهای درخشان وی باعث شد تا به همراه این ارکستر به کشورهای مکزیک، یونان، آلمان، چین و عمان دعوت شود.
"نادر عباسی" تا کنون ارکسترهای سمفونیک و اپرای کشورهای متعددی را از جمله سوئیس، آلمان، فرانسه، روسیه، ایتالیا، مکزیک و پرتغال را رهبری کرده است.
ارکستر سمفونیک رودکی با رهبر جدیدش" نادر عباسی" در روزهای 15 تا 17 آبان از ساعت 21:30 در تالار وحدت روی صحنه می رود.
پیش فروش بلیت های اجرای ارکستر سمفونیک رودکی از طریق گیشه تالار وحدت و سایت سی گذر از هم اکنون عرضه شده است.
کد خبر 1447692
نظر شما