به گزارش خبرنگار مهر، سارا حقی بعد از ظهر یکشنبه در کمیسیون تخصصی بانوان اظهار داشت: در سالهای اخیر با رواج بعضی تعارفات و تشریفات عرفی نا به جا در خانواده ها، سنت الهی و پسندیده ازدواج با آسیبهای فراوانی همراه شده که علاوه بر گسستگی پیوند ازدواج و افزایش طلاق باعث افزایش سن ازدواج در جوانان و کاهش گرایش به ازدواج شده است.
وی ترویج فرهنگ ازدواج آسان مبتنی بر دستورات دینی را راهی برای تامین عفاف عمومی در جامعه عنوان کرد و متولیان امر فرهنگ دینی را پیشرو در ترویج این امر در بین مردم دانست.
مسئول فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی استان افزود: رسانه ها و نهادهای فرهنگی باید با القای دید واقع گرایانه به اقشار مختلف اجتماع در زمینه ازدواج و نشان دادن ازدواج آسان با روشهایی از قبیل پخش نمونه های عینی ازدواجهای آسان از سیما در قالب مصاحبه و فیلم و برنامه های ترکیبی، خانواده ها را مستقیما با ازدواج آسان آشنا کنند.
وی آشنا کردن مردم با نظر دین در خصوص تسهیل ازدواج را از اصول مهم پایداری بنیان خانواده ها عنوان کرد و یادآور شد: بی شک تلاش در جهت ارتقای سطح ایمان خانواده ها و جوانان، فرهنگ ازدواج سالم و ساده را ترویج خواهد داد.
حقی به ازواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) به عنوان بهترین الگوی ازدواج اشاره کرد و بیان داشت: ضروری است خانواده ها و جوانان در جهت تامین سعادت دنیا و آخرت خود و متعاقب آن جامعه، با بررسی سیره اهل بیت (ع) در مورد ازدواج آسان این فرهنگ را در جامعه رواج دهند تا عفت و تقوی عمومی در بین جوانان افزایش یابد.
زنان در شکل گیری اعتقادات و حرکتهای فرهنگی نقش دارند
وی همچنین با بیان اینکه امروزه تبلیغ دین در حوزه بانوان یکی از مباحث مهم در تبلیغ دینی، فرهنگی و اسلامی است، ابراز داشت: زنان نه تنها نصف جامعه را تشکیل می دهند بلکه بر نصف دیگر جامعه نیز تاثیر گذار هستند و از طریق عقل عاطفی می توانند تحولات اساسی و افکار فرهنگی در جامعه ایجاد و با گرایشات دینی و مذهبی مخاطبان را جذب کنند.
این مسئول به فعالیتهای امور بانوان و به ویژه جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگی دینی استان اردبیل اشاره کرد و علت پیشرفت و تسریع در فعالیتها را تعامل و همکاری با سایر بخشها و دستگاهها برای عدم موازی کاری دانست.
وی اضافه کرد: مدیریت هزینه، خروج از تصدیگری در فعالیتهای سازمان، برنامه ریزی و سیاستگذار، استفاده از مبلغات رتبه بندی شده در اعزام نقاط مختلف، بهره مندی از فرصتها و دوری از تهدیدها از جمله نقاط قوت فعالیتهای فرهنگی ویژه بانوان در استان اردبیل است.
حقی استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود فرهنگی را از اولویتهای فعالیتهای فرهنگی در این استان عنوان کرد و همکاری و تعامل با هیئات مذهبی، مبلغات، مربیان و بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگی و دینی و نیز ایجاد کارگروههای تحقیق و پژوهش، حمایت از طرحها و برنامه ها و استفاده از نظرات فرهیختگان فرهنگی تبلیغات را ازجمله عوامل تقویت و توسعه فعالیتهای فرهنگی ویژه بانوان در این استان برشمرد.
نظر شما