۱۰ آبان ۱۳۹۰، ۲:۵۹

باید مراقب فتنه‌ها باشیم/

جزئیات دیدار یک مقام مصری با سرپرست حجاج ایرانی در مکه

جزئیات دیدار یک مقام مصری با سرپرست حجاج ایرانی در مکه

رئیس بعثه اوقاف مصر با حضور در بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه با نماینده ولی‌فقیه و سرپرست حجاج ایرانی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به سرزمین وحی، حجت‌الاسلام سید علی قاضی‌عسکر در ابتدای این دیدار با تبریک موفقیت‌های اخیر مردم مصر، از این کشور به عنوان کشوری سرآمد در بین کشورهای عربی و اسلامی نام برد و گفت: اندیشمندان و علمای بزرگ مصری که از گذشته تاکنون در زمینه‌های مختلف تأثیرگذار بوده‌اند، زمینه‌ساز تأثیرگذاری مصر در مسائل مختلف بوده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، یکی از امتیازات بزرگ مردم مصر را عشق به اهل‌بیت علیه‌السلام دانست و با ضروری برشمردن تعامل دو کشور ایران و مصر برای جلوگیری از اسلام افراطی، گفت: باید مراقب باشیم تا افراطی‌گری رشد نکند. 

وی افزود: متأسفانه در چند سال گذشته موانعی اجازه نمی‌داد ارتباط جمهوری اسلامی ایران با مردم مصر زیاد شود اما امروز این موانع برطرف شده و هر چه سریعتر باید همکاری‌هایمان را توسعه دهیم، البته مطمئن باشید کسانی که در طول چند سال گذشته نمی‌خواستند مردم ایران و مصر به یکدیگر نزدیک شوند، همان افراد باز هم فتنه‌انگیزی می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت خاطرنشان کرد: راه علاج توطئه‌های استکبار این است که کشورهای اسلامی به یکدیگر نزدیک شوند و با یکدیگر براساس منطق و استدلال به گفتگوی آزاد بپردازند.

سرپرست حجاج ایرانی با اعلام آمادگی برای همکاری مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و مصر در حوزه‌های فرهنگی، حج و اوقات و ...، ابراز امیدواری کرد توسعه روابط ایران و مصر طوری پیش رود که فعالیت‌هایی نظیر اعزام زائران ایرانی به کشور مصر برای زیارت بقاع متبرکه این کشور قابل برنامه‌ریزی شود.
 
قاضی‌عسکر با یادآوری اعتقاد جمهوری اسلامی ایران به وحدت امت اسلامی، گفت: مصر از کشورهایی است که می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را در تحقق اندیشه وحدت امت اسلامی یاری دهد.

"شیخ فواد عبدالعظیم" رئیس بعثه اوقاف مصر نیز با ابراز امیدواری نسبت به توسعه همکاری‌های دینی، سیاسی و اجتماعی مصر و ایران، تاکید کرد که نخبگان مصری نیز برای ایجاد ارتباط بین دو ملت ایران و مصر و از میان برداشتن موانع تلاش می‌کنند.

رئیس بعثه حج مصر، غالب اندیشمندان مصری را منادی تقریب مذاهب اسلامی دانست و ابراز امیدواری کرد که توطئه‌های استکبار علیه اسلام خنثی شود.

کد خبر 1449032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha