شهرام مقبل در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به بررسی کامل خطوط توزیع و تغذیه در شهر سنندج توسط خدمات فنی و مهندسی گاز استان، در سال 1389 انجام خط تقویتی 10 اینچ حد فاصل بلوار مستضعفین و بلوار پاسداران واقع در جاده ساحلی سنندج در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: این پروژه شامل لوله گذاری 10 اینچ با فشار psi 250 به طول حدود سه کیلومتر بود که علیرغم مشکلات متعدد اجرائی از جمله وجود معارض در طول مسیر و عبور عرضی از دو بلوار اصلی و پرترافیک شهر سنندج و انجام یک مورد عملیات "هات تپ" خوشبختانه پروژه به طور کامل اجرا شد.
معاون امور مهندسی و اجرای طرح های شرکت گاز کردستان بیان کرد: بررسی و تهیه طرح توسط خدمات فنی و مهندسی گاز استان و اجرای پروژه توسط واحد گازرسانی به صنایع انجام پذیرفت.
به گفته وی خط تقویتی فوق جهت اتصال خط تغذیه 16 اینچ واقع در بلوار مستضعفین به خط هشت اینچ واقع در بلوار پاسداران انجام شد به نحوی که ایجاد بالانس شبکه در خطوط تغذیه شهر سنندج به ویژه در انتهای خطوط تغذیه از اهداف این پروژه بود.
مقبل اظهار داشت: بستر کار برای تامین گاز یکی از بزرگترین پروژه های مسکن مهر در غرب کشور یعنی پروژه هفت هزار و 600 واحدی مسکن مهر بهاران سنندج و حداقل سه مورد جایگاه های CNG و طرح ملی پتروشیمی سنندج و توسعه گازرسانی در تعداد زیادی از روستاهای حاشیه شهر فراهم شد.
وی ادامه داد: همچنین از انتهای این خط تقویتی متصل به خط تغذیه واقع در بلوار پاسداران اجرای خط تقویتی دیگری با هدف تامین دوسویه گاز برای تعدادی از روستاهای پرجمعیت حاشیه شهر از جمله روستای حسن آباد در دست اقدام است.
معاون امور مهندسی و اجرای طرح های شرکت گاز کردستان یادآور شد: با اخذ مجوزهای حفاری برای عبور از بلوارهای اصلی شهر حداقل پنج جلسه با حضور نمایندگان شهرداری، راهنمائی و رانندگی و فرمانداری تشکیل شد و با توجه به مشارکت های مناسب این پروژه در مدت زمان معین شده اجرایی شد.
نظر شما