محمود تقی آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه در زمینه اعتیاد باید علمی باشد، افزود: در سال گذشته همایشی که در سطح استان برگزار شد بیش از 100 مقاله در زمینه پیشگیری اولیه اعتیاد به دبیرخانه این شورا رسید.
وی اظهار داشت: از این تعداد 10 مقاله به عنوان برتر انتخاب و به ستاد مقابله با مواد مخدر در تهران ارسال شد.
جانشین دبیر شورای هماهنگی ستاد مواد مخدر گیلان از راه اندازی پژوهشکده مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه علوم پزشکی استان طی سال گذشته خبر داد.
وی همچنین بر لزوم حمایت از پایان نامه های دانشجویی، تالیفات، ترجمه و هر کار پژوهشی که مرتبط با ستاد مبارزه با مواد مخدر باشد به شرط عدم تکراری و بازده خوب تاکید کرد.
تقی آبادی با بیان اینکه اطلاع رسانی در زمینه ضد ارزشی بودن مواد مخدر می تواند گام پیشگیرانه برای اعتیاد باشد، گفت: این یک وظیفه فراسازمانی بوده فقط برعهده نیروی انتظامی نیست.
وی در ادامه با اشاره به اینکه شورای مبارزه با مواد مخدر گیلان چهار کمیته دارد، افزود: کمیته مقابله به ریاست فرماندهی انتظامی، کمیته درمان به ریاست دانشگاه علوم پزشکی، کمیته فرهنگی و پیشگیری به ریاست بهزیستی و کمیته امور قضایی به ریاست دادگستری است.
جانشین دبیر شورای هماهنگی ستاد مواد مخدر گیلان از عضویت رسمی 24 دستگاه در این شورا خبرداد و اظهارداشت: از این تعداد 15 دستگاه فقط در کمیته فرهنگی و پیشگیری عضو هستند.
وی ادامه داد: رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان با استاندار و دبیری برعهده فرماندهی نیروی انتظامی است.
تقی آبادی همچنین میزان اعتبار برای برنامه های فرهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان را دو میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این میزان اعتبار سهم آموزش و پرورش 30 درصد، بهزیستی 26 درصد، صدا و سیما 14درصد، نیروی مقاومت بسیج هشت درصد، تبلیغات اسلامی چهار درصد، دانشگاه علوم پزشکی چهار درصد، دانشگاه های دولتی وابسته به وزارت علوم سه درصد، تربیت بدنی سه درصد، نیروی انتظامی سه درصد، فرهنگ و ارشاد اسلامی دو درصد و کمیته امداد دو درصد است.
وی همچنین بر ضرورت استفاده بیشتر از تشکل های غیر دولتی تاکید کرد و یادآورشد: اگر بخواهیم در زمینه مواد مخدر خوب عمل شود نباید تنها دیدگاه دولتی باشد.
نظر شما