حسین شوکتی نیا در گفتگو با مهر اظهار داشت: حدود 670 هزار هکتار از منابع طبیعی شهرستان دامغان را اکوسیستم بیابانی تشکیل می دهد و پدیده هایی چون فرسایش بادی، هجوم ماسه های روان و کمبود آب و خشکسالی در آن مشهود است.
شوکتی نیا افزود: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان در راستای وظایف ذاتی خود که حفظ و احیای اراضی بیابانی بوده و هر ساله عملیات احیا مناطق بیابانی را در دست اجرا دارد.
وی اضافه کرد: اجرای پروژه نهال کاری در سطح 450 هکتار از مناطق بیابانی سلطانیه، ابراهیم آباد و سبحان از اوایل مهر سال گذشته و آبیاری و مراقبت در اواسط شهریور ماه سال جاری از مهم ترین اقدامات صورت گرفته در زمینه احیای مناطق بیابانی دامغان است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان یادآور شد: در اجرای این پروژه، از بخش خصوصی و نیروهای بسیج سازندگی به تعداد حدود 600 نفر روز استفاده شده است.
وی تصریح کرد: با احیای مناطق بیابانی با همکاری نیروهای بسیج سازندگی گامی هر چند کوچک در جهت اشتغال برداشته شد و توانستیم نیروهای جوان را با اقدامات اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان آشنا ساخته و شرایط زندگی را نیز برای مردم منطقه سهل تر کنیم.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان گفت: امید است با همکاری و همدلی عموم مردم در حفظ و احیا مناطق بیابانی شاهد سرسبزی و نشاط آحاد جامعه و منطقه باشیم.
نظر شما