به گزارش خبرنگار مهر ، در این اجلاس که هیات بلند پایه ای از جمهوری اسلامی ایران نیز حضور دارد ، تقویت همکاری ها در مبارزه با جرائم فراملی، تبادل تجارب و برنامه ریزی برای آینده و توسعه نقش اینترپل در مبارزه با جرائمی همچون سوء استفاده جنسی از کودکان در اینترنت، دزدی دریایی، قاچاق اسلحه از جمله اهداف مورد بحث این نشست چهار روزه می باشد.
رئیس پلیس بین الملل در سخنرانی افتتاحیه گفت : برگزاری مجمع عمومی فرصتی مناسب برای بررسی جمعی چشم انداز امنیتی و اتخاذ رهیافتی مناسب برای اجرای قانون می باشد.
خو بون هویی( Khoo Boon Hui) افزود: مقابله با تهدیدهای امنیتی موجود و نوظهور با توجه به سرعت بی سابقه تحولات امنیتی نیازمند رصد دائمی و ایجاد و توسعه استراتژی های پایدار می باشد.
وی گفت : حفظ هوشیاری در مقابله با تهدیدهای امنیتی دراز مدت همچون تروریسم، مواد مخدر، قاچاق انسان و فساد یک ضرورت می باشد. از طرفی دیگر، بهره مندی از اینترنت و فناوری های پیشرفته بر پیچیدگی مجرمان افزوده و میزان ارتکاب جرائم سایبری را افزایش داده است.
"هویی" افزود : در بررسی اخیر توسط شرکت امنیت فناوری اطلاعات Norton ، هزینه سالانه جرائم اینترنتی در کل جهان بالغ بر 400 میلیارد دلار برآورد شده است که این رقم بیش از مبلغ کل فروش جهانی ماریجوانا و کوکائین در بازار سیاه می باشد. تعداد قربانیان بالغ جرائم اینترنتی در هر ثانیه برابر با 14 نفر و در هر روز بیش از یک میلیون نفر می باشد. مقابله موفق با تهدیدهای مذکور نیازمند نگاهی کلی و همکاری جمعی بخش دولتی و خصوصی است.
وزیر امنیت عمومی ویتنام نیز در سخنرانی خود گفت :جهانی شدن و یکپارچگی بین المللی فرصت های بسیاری را بوجود آورده اما در عین حال، چالش هایی را در اجرای قانون بهمراه داشته است.
"چان دای کوانگ" افزود: جرائم فراملی پیچیده تر شده و مرتکبین آنها با استفاده از تناقضات سیستم های حقوقی کشورهای مختلف بر وسعت فعالیت خود افزوده اند. مقابله با جرائم مذکور نیازمند همکاری بیشتر و موثر تر نیروهای پلیس در سرتاسر جهان می باشد.
معاون نخست وزیر ویتنام نیز گفت: دولت ویتنام برای همکاری با اینترپل اهمیت ویژه ای قایل بوده و همواره از فعالیت های اینترپل قویا حمایت کرده و پلیس ویتنام را به مشارکت در این فعالیت ها تشویق کرده است.
"نوین سوان فوک" افزود: پلیس ویتنام بسیاری از مصوبات مجمع عمومی اینترپل را به شکل موثری انجام داده و در مبارزه با جرائم فراملی با پلیس دیگر کشورهای همکاری کرده است.
وی ضمن تاکید بر تلاش همه کشورها برای مبارزه با جرایم فراملی گفت : ویتنام بدلیل واقع شدن در منطقه مرکزی آسیا و اقیانوسیه همواره تحت تاثیر جرائم پیچیده ای بوده که منشاء آنها از کشورهای منطقه و جهان است.
سازمان پلیس بین الملل در سال 1914 تاسیس گردیده و تا کنون دارای 192 عضو می باشد. ویتنام در سال 1991 به عضویت رسمی اینترپل درآمده است.
نظر شما