به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد رضازاده پیش از ظهر جمعه در گردهمایی نمایندگان شعب موسسه قرآن و نهج البلاغه کشور اظهار داشت: بعد از تاسیس نظام اسلامی در زمینههای مختلف قرائت، حفظ و پژوهش و تفسیر قرآن کریم فعالیتهای نسبتا خوبی انجام شده است اما در حوزه حدیث و نهج البلاغه کار چشمگیری در سطح عموم جامعه انجام نشده است.
وی اظهارداشت: در بحث قرآن هم اگر بخواهیم خودمان را با سایر کشورهای اسلامی مانند لیبی و سودان و ... مقایسه کنیم باز نسبت به آنان هم بسیار عقب هستیم.
رضازاده بیان داشت: در برخی کشورهای اسلامی یکی از شروط لازم برای گرفتن سمت و پست این است که بخشی از قرآن کریم را حفظ باشند اما در کشور ما متاسفانه برای این موضوع کاری انجام نشده است.
رئیس موسسه قرآن و نهج البلاغه با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ده میلیون حافظ قرآن در کشور اظهار داشت: ایشان این هدفگذاری را انجام داده اند که همه برای رسیدن به آن تلاش کنند اما قطعا هم اکنون 100 هزار حافظ کل قرآن در کشور نداریم.
آموزش و پرورش از تجربه فعالان قرآنی استفاده کند
وی افزود: اکنون که آموزش و پرورش با راه اندازی مدارس قرآنی درصدد تربیت تعداد زیادی حافظ و قاری قرآن در کشور است خوب است از تجربیات فعالان قرآنی در این راه استفاده کند تا این طرح طولانی مدت به نتیجه برسد.
رضازاده بیان داشت: در حوزه عترت و نهج البلاغه وضع خوبی نداریم و نهج البلاغه در غربت است و حضور فیزیکی آن هم در کمتر خانه ای دیده می شود چه رسد به اینکه مفاهیم آن در جامعه رایج شود.
وی اضافه کرد: در سال امیرالمومنین(ع) که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به این نام نهاده شد کارهایی برای نهج البلاغه انجام شد و نهج البلاغه در تیراژ مناسبی چاپ شد اما باز هم غربت این کتاب را حس میکنیم.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس موسسه قرآن و نهج البلاغه تأکید کرد: با گذشت 32 سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز فعالیت چشمگیر و قابل توجهی در حوزه نهج البلاغه و معارف حدیثی انجام نشده است.
کد خبر 1452000
نظر شما