سید مجید هدایت در پاسخ به مهر با اشاره به نقش این سازمان در توسعه صنایع هوایی و فضایی کشور افزود: سازمانهای توسعه ای در زمینه هایی ورود پیدا می کنند که ریسک سرمایه گذاری در آن بالا باشد از این رو صنایع هوافضا در کنار 10 گرایش دیگر فناوری مورد حمایت سازمان گسترش قرار گرفت و هم اکنون طرحهایی در حوزه زیرساختهای این فناوری را آغاز کردیم.
رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، صنایع هوافضا را هزینه بر، پیچیده و زمان بر دانست و اظهار داشت: از این رو همکاریهای این سازمان در زمینه های اعطای تسهیلات و تجاری سازی در ارتباط با این فناوری با دو نهاد اتحادیه هوایی و فضایی ایران و شرکتهای خصوصی فعال در این زمینه آغاز شده است.
وی با اشاره به جزئیات این همکاری خاطر نشان کرد: حمایت از پروژه طراحی و ساخت موتورهای توربینی که تنها در چند کشور محدود تولید می شود، از جمله اقدامات این سازمان به شمار می رود.
هدایت ادامه داد: این موتور (CHP) علاوه بر کاربرد در صنایع هوایی، در تولید انرژی برق و گرما کاربرد دارد که با سرمایه گذاری 70 میلیارد تومانی این پروژه اجرایی شد.
وی نهادسازی برای توسعه فناوریهای پیشرفته را از دیگر زمینه های همکاریهای این سازمان با صنایع هوافضا نام برد و یادآور شد: این سازمان نهادهایی در زمینه اتصالات و جوشکاریهای پیشرفته ایجاد کرده است که می تواند خدمات لازم را به این بخش صنعتی کشور ارائه دهد.
نظر شما