به گزارش خبرنگار مهر، امیدعلی پاپی صبح شنبه در جلسه کارگروه مقابله با اثرات زیانبار ریزگردهای عربی در لرستان اظهار داشت: با توجه به اینکه منشا گرد و غبار در کشور ما نیست برای مقابله با این پدیده نیازمند آموزش و درمان هستیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه در بودجه ابلاغی از کشور ردیفی برای هزینه های انجام شده در این بخش دیده نشده است، عنوان کرد: در این راستا ردیفی برای کارهای آموزشی و پیشگیری پیرامون ریزگردهای عربی نیز در نظر گرفته نشده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان تصریح کرد: این در حالیست که هنگامی پدیده گرد و غبار در استان رخ می دهند باید بهداشت و درمان پای کار باشد زیرا مسئله مربوط به سلامتی مردم است.
پاپی با بیان اینکه در سالجاری در برخی مواقع برای پذیرش بیماران مرتبط با پدیده گرد و غبار مجبور به تعطیلی بخش های بیمارستانی خود شده ایم، افزود: در سالجاری بیش از 500 مورد بستری در این زمینه در استان داشته ایم.
وی ادامه داد: برای پذیرش این تعداد بیمار مجبور شده ایم گاهی بخش های بیمارستانی خود را تعطیل و حتی بیمارستان صحرایی نیز دایر کرده ایم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان یادآور شد: با توجه به ادامه دار بودن پدیده ریزگردهای عربی باید اعتبارات لازم در این بخش دیده شود تا بتوانیم به مردم خدمت رسانی مطلوبی داشته باشیم.
نظر شما