به گزارش خبرنگار مهر، لطفاله فروزنده در هفتمین کنفرانس توسعه منابع انسانی با اشاره به الگوی ایرانی- اسلامی پیشرفت گفت: قوانین ما در حوزه توسعه منابع انسانی، کارایی لازم را ندارد و هر دستاورد خوبی که در هر حوزهای به عمل میآید اگر نتواند در قالب الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت بومی شود، معضلات بسیاری را در پی خواهد داشت.
معاون توسعه منابع انسانی رئیس جمهوری افزود: نیروی انسانی تحصیلکرده یکی از مشکلات امروز سیستمهای اداری کشور است، چرا که این نیروها کارآمدی لازم را ندارند، به همین دلیل شاید این موضوع کشور را به تغییر در الگوی تحصیلات علوم انسانی رهنمون کرد.
وی تصریح کرد: هم اکنون کشور مزیتهای مناسبی را پیش رو دارد که ظرفیتهای قانونی نیز در کنار آن قرار میگیرند، اما در مراکز آکادمی و علمی این موارد مورد توجه جدی واقع نمیشوند.
فروزنده گفت: دولت با کمک شورای عالی انقلاب فرهنگی گام مثبتی را در رابطه با اصلاح نظام آموزش و پرورش در نظر گرفته است که منجر به ایجاد سازمان مهارت فنی است. این درحالی است که افراد بر اساس استعداد و علاقه و ذوق رشته را انتخاب نمی کنند و این خود یک معضل شده و پاشنه آشیل نیروی انسانی است.
معاون رییس جمهور گفت: دستگاه ها زیر بار دورکاری نمی روند در حالی که امروز پیشخوان شهری و روستایی را در اختیار داریم که توانمندی دارد کارهای بخش دولتی را انجام دهد، تمام ظرفیتهای قانونی نیز برای آن فراهم است. بنابراین اگر مدیران بخواهند می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
وی اظهار داشت: در وزارتخانههایی که ادغام شده اند، اگر مسئولان نیروی انسانی را رعایت نکنند، به طور قطع همین نیروی انسانی طنابی به گردن آنها خواهد آویخت که منجر به اضمحلال آنها می شود. ضمن اینکه باید در فرآیند ادغام، از فعالیت های موازی جلوگیری کرد و آنها را حذف نمود.
معاون رئیس جمهوری گفت: دولت نهم و دهم توانست 600 هزار نفر از نیروی انسانی خود را با سیاست های اصل 44 واگذار کند.
نظر شما