به گزارش خبرنگار مهر، عصر روز گذشته علی نیکزاد با حضور در شرکت هواپیمایی ایران ایر ضمن تقدیر از کاپیتان هوشنگ شهبازی و کادر پروازی، گفت: یکی از امور مهم در حمل و نقل، هواپیمایی است و این بدین معنا نیست که سایر زیربخشهای حمل و نقل مهم نیستند، اما حمل و نقل هوایی از نظر بعد زمان، مسافت و تسریع در جابجاییها اهمیت بسیاری دارد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه از زمان سرپرستی در وزارت راه و ترابری یکشنبه هر هفته به برگزاری جلسهای برای صنعت هوایی اختصاص داده شد، تصریح کرد: در این جلسه رئیس سازمان هواپیمایی کشور، مدیرعامل شرکت فرودگاهها و مدیران عامل 6 شرکت هواپیمایی که 75 درصد جابجاییها را برعهده دارند، حضور دارند.
نیکزاد به ناجوانمردیهایی که در مورد این صنعت اعمال شده است اشاره کرد و گفت: دشمن بویی از انسانیت و شرافت نبرده است که چنین تحریمهایی را بر این صنعت که هیچ ارتباطی با مسائل سیاسی و نظامی ندارد، اعمال کرده است.
وی با اشاره به اینکه یاتا تشکیلاتی صنفی است، گفت: تحریم هما و ماهان و سایر شرکتهای هواپیمایی چه معنی دارد ما به دنبال عزتمند کردن بخش هوایی هستیم و هر چه کار جلوتر میرود بر عزتمندیمان پافشاری میکنیم و باید مسائل را یکی پس از دیگری به سرمنزل مقصود برسانیم.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه انتظار من از دست اندرکاران این صنعت این است که در کنار پایبندی به اصول، در ارائه سرویس به هموطنان و تبعه سایر کشورها تلاش کنند، اظهار داشت: باید تحریم ناجوانمردانه را دور بزنیم.
نیکزاد افزود: هنگامی که این اتفاق برای پرواز مسکو ـ تهران پیش آمد در حال بازدید در کردستان بودم که همزمان با سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه بود و به اعتقاد من اگر خدای ناکرده اتفاقی میافتاد، کام امت و ولایت تلخ میشد.
وی با اشاره به اینکه پس از ورود به تهران از هواپیما بازدید کردیم، خاطر نشان کرد: برای تقدیر از کاپیتان هوشنگ شهبازی و کروی پرواز قصد داشتیم سلسله مراتب رعایت شود و ابتدا رئیس جمهوری از این افراد تقدیر کند.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز از این عزیزان تقدیر میکند، گفت: قدر زحمات شما را میدانیم و در تاریخ نام کسانی که با ناجوانمردی مسائل سیاسی را با مسائل صنفی و نظامی میآمیزند ماندگار خواهد بود.
نیکزاد با اشاره به حضور تبعه کشورهای خارجی در پرواز مسکو ـ تهران، بیان کرد: خلبانان کشور ما کار با چندین برابر دستمزدشان در کشورهای دیگر را نمیپذیرند و به این دلیل از کلیه خلبانان سپاسگزاری میکنم.
در ادامه فرهاد پرورش، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما)، اظهار داشت: تقدیر از خلبان هما تقدیر از همه کسانی است که در 32 سال گذشته با مشکلات و نامهربانیهایی که در این صنعت اعمال شده آن را پویا نگه دشته اند.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در این صنعت رشد داشتهایم، گفت: امروز به طور ویژه از یکی از خلبانان قدیمی پیشکسوت و عزیز هما به نمایندگی از کلیه همکاران تقدیر و تشکر میکنیم.
پرورش با اشاره به اینکه کاپیتان هوشنگ شهبازی حماسه آفرید، افزود: برای این شرکت آموزش از اهمیت بسیاری برخوردار است و هیچگاه نسبت به آن کوتاهی نمیکنیم.
مدیرعامل هما با بیان اینکه کاپیتان شهبازی و همکارانش آموزشهایی را که دیده بودند هوشمندانه اجرا کردند، افزود: اگر دورههای آموزشی برگزار و به خوبی به آن توجه شود از بسیاری از سوانح هوایی جلوگیری میشود. در هما خلبانان حداقل باید 6 الی 7 هزار ساعت پرواز انجام دهند تا به درجه کمک خلبانی برسند و در صورتی که با 4 نوع هواپیما تعداد ساعات مشخصی پرواز کنند به درجه خلبانی میرسند.
همچنین کاپیتان هوشنگ شهبازی نیز در این دیدار با بیان اینکه حضور من در اینجا به نمایندگی از اساتید محترم است، افزود: من با توکل به خدا و با کمک همکارانی که در پرواز بودند، آموزشی را که در ایران ایر دیده بودم را پیاده کردم.
وی با اشاره به اینکه به رغم تحریمها همواره آموزشها به روز بوده است، تصریح کرد: ایران ایر همواره تلاش میکند این صنعت را به روز نگه دارد.
خلبان هما با اشاره به اینکه موفقیت در فرود هواپیما بدون بازشدن چرخ جلو کاری تیمی و گروهی بوده است، تصریح کرد: از کلیه عزیزانی که برای فرود سالم هواپیما به من کمک کردند، تشکر میکنم.
به گزارش مهر، 20 روز پیش پرواز مسکو- تهران در ساعت 11 و 50 دقیقه از فرودگاه مسکو به مقصد تهران پرواز کرده بود و قرار بود در ساعت 15 و 20 دقیقه در فرودگاه امام برزمین بنشیند که به دلیل بروز نقص فنی در ساعت 16 در فرودگاه مهرآباد بدون چرخ جلو بر زمین نشست.
نظر شما