به گزارش خبرگزای مهر، جلال منکرسی با اشاره به رشد بیش از 130 درصدی اعزام راهیان نور به منطقه غرب کشور، گفت: دکتر احمدی نژاد که خود در زمان جنگ به عنوان یک رزمنده در مناطق جنگی به خصوص منطقه غرب حضور داشته همواره در حال تلاش و جدیت برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تقویت بحث راهیان نور در منطقه غرب است.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور آشنایی خیلی خوبی با استان کرمانشاه به جهت حضور در زمان جنگ تحمیلی دارد، تاکید کرد: رئیس جمهور محترم اعتقاد دارد که بحث راهیان نور در منطقه غرب به مانند راهیان نور در منطقه جنوب باید تقویت شود.
منکرسی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در دولت نهم و دهم به خصوص دو سال گذشته در بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان کرمانشاه، گفت: در این استان طی دو سال گذشته اقدامات ارزشمندی برای احداث یادمان شهدا و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صورت گرفته است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه اعزام کاروانهای راهیان نور به منطقه غرب در سالجاری نسبت به سال گذشته با رشد بیش از 130 درصدی همراه بوده است، افزود: احداث یادمان شهید شیرودی در استان در حال انجام است. همچنین احداث موزه شهدا کرمانشاه شروع شده است و تمامی توان به کار گرفته شده تا فرهنگ ایثار و شهادت در استان تقویت شود.
وی به اقدامات صورت گرفته در دولتهای نهم و دهم در بخش های مختلف در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: تعداد شاغلان بخش صنعت به میزان 7 برابر دوره مشابه قبل، رشد داشته است.
منکرسی به مهمترین شاخصهای کلان اقتصادی استان کرمانشاه طی دولت نهم و دهم و مقایسه با پنج سال قبل از آن اشاره کرد و گفت: میزان سرمایهگذاری در استان با 127 درصد رشد روبرو بوده است ( افزایش از 26 هزار و 140 میلیارد به 59 هزار و 102 میلیارد ریال) و صادرات کالا و خدمات غیرنفتی استان 6.5 برابر شده، یعنی افزایش از 718 میلیون دلار به 4 هزار و 685 میلیون دلار داشته است.
وی تصریح کرد: در آمدهای عمومی استان در سال 1383 حدود 489 میلیارد بوده که در سال 88 به مبلغ هزار و 328 میلیارد ریال رسیده است یعنی قریب 3 برابر مدت مشابه دوره قبل رشد داشته است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه افزود: همچنین درآمدهای مالیاتی استان از 146 میلیارد ریال در سال 83 به مبلغ 358 میلیارد ریال در سال 88 رسیده که حکایت از افزایش درآمد استان دارد؛ یعنی قریب 2.5 برابر مدت مشابه دوره قبل شده است.
وی همچنین شاخصهای تولید و بازرگانی استان را افزایش مساحت شهرکهای صنعتی به میزان 3.7 برابر تعداد پروانههای بهرهبرداری صنعتی به میزان 2.8 برابر، تولید گوشت مرغ به میزان دو برابر دوره مشابه قبل، تولید آبزیان در استان به میزان 5.6 برابر دوره قبل مطرح کرد و گفت: سیستمهای نوین آبیاری کشاورزی 7.4 برابر دوره قبل رشد داشته است.
منکرسی تاکید کرد: تعداد شاغلان بخش صنعت به میزان 7 برابر دوره مشابه قبل رشد داشته است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه مهمترین اقدامات انجام شده در امور اجتماعی فرهنگی استان را افزایش کانونهای مساجد استان از 44 مورد به 266 مورد در سال 89، موسسات فرهنگی و هنری از 8 مورد در سال 83 به 21 مورد در 89، افزایش تعداد کتابخانههای عمومی از 48 مورد در سال 83 به 63 مورد در سال 89 عنوان کرد.
منکرسی افزود: کسب رتبه اول کشوری از لحاظ عملکرد ارزیابی عمومی دانشگاههای سراسر کشور توسط دانشگاه رازی و انتخاب 4 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی به عنوان دانشمند برتر جهان اسلام از جمله موفقیتهای استان به حساب میآید.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه تاکید کرد: افزایش 121 درصدی شبکهگذاری گاز در استان، افزایش 585 درصدی گاز رسانی به روستاها، دو برابر شدن شاخص آسفالت راه روستایی، به بهرهبرداری رسیدن 9 تصفیهخانه فاضلاب استان، تکمیل کنار شرقی کرمانشاه و پیشرفت فیزیکی 40 درصدی کنارگذر غربی از جمله کارهای انجام شده در استان است.
منکرسی در پایان افزایش ظرفیت 2 هزار تن سیمان غرب و احداث سیمان سامان آب با ظرفیت 7 هزار تن، رتبه اول کشور با 2هزار و 220 اثر ثبت شده ملی و مرمت تعداد 63 اثر باستانی از سال 84 تاکنون و ثبت اثر تاریخی بیستون در فهرست آثار جهانی را از دیگر اقدامات عمرانی فرهنگی استان برشمرد.
نظر شما