به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب الله قلیش لی، طی سخنانی اعتیاد، بیکاری، گرانی و دست فروشی، سد معبر، ترافیک عنان گسیخته، تکّدی گری روز افزون را از جمله ناهنجاریهای شهری بیان کرد.
وی افزود: این پدیده های آزار دهنده و کاهندۀ تاب و توان فردی و اجتماعی در همه جا به ویژه در شهرها، باعث حیرت و سرگشتگی و نتیجه آن اندوهی بزرگ و جانکاه است که عوارض خطرناک آن ناخودآگاه به شکلهایی چون کم حوصلگی، عصبانیت های ناخواسته و تنشها و ناسازگاری انسان و محیط اجتماعی، بروز و ظهور می یابد و افسردگی و مرگهای نابهنگام و بیماری های لاعلاج اخلاقی، جسمی و روحی به بار می آورد.
وی عنوان کرد: اگر مدیریت یکپارچه شهری به عنوان پدیده ای علمی، مدیریتی که در همه جای دنیا آزموده شده است، به معنی واقعی بوجود آید حاصل آن به طور مثال در محدوده شهر گرگان موثر خواهد بود.
فلیش لی اظهار داشت: در این صورت تمام طرح ها و برنامه های مصوب دوره های گذشته همانند شهربازی کودکان، تله کابین، هتلِ میدان ناهارخوران، پمپ گاز مشارکتی کمربندی، منطقه گردشگری هزارپیچ و نظایر آنها که برای به ثمر رسیدن آنها در دوره های گذشته و حال هزینه های سنگینی از حساب مردم انجام شده با ایجاد هماهنگی و هم افزائی دستگاه های عریض و طویل دولتی و مردمی،تعیین تکلیف می شود و در زمانی کوتاه با محاسباتی دقیق، یا حذف و یا به بهره برداری خواهد رسید.
عضو شورای شهر گرگان افزود: تمامی تبعات کنده کاری های دستگاه های ذیربط، حساب شده و بدون تکرارها و هزینه های اضافی که حاصل ضعف مدیریتی است به سامان می شود و با سرعتی قابل قبول و ضایعاتی بسیار کمتر و بدون اثرات مخرب روحی و روانی مهار خواهد شد.
وی یادآورشد: پدیده ای بنام تکدّی و فراوانی روز افزون گدایان، بر سر چهار راه ها و کوچه و خیابان ها چهره شهر را اینچنین اندوهناک نخواهند کرد و دستگاه های مسئول جایگاه مدیریتی خود را با هم افزائیِ سایر نهادهای اجتماعی پیدا کرده و به شیوه های علمی و تعریف شدۀ دنیای کنونی این زخم عمیق اجتماعی را چاره کرده و بینوایان و بیچارگان واقعی را از شبکه های پنهان تکدیگری شناسایی نموده، ساماندهی خواهند کرد.
قلیش لی بیان داشت: در ایجاد گردشگاه ها با استفاده از جذب سرمایه گذاران در این فضاهای زیبا و بهشتی قطعاً به رشدی قابل قبول خواهیم رسید و نهایتاً صدها طرح با برنامه های حساب شده بر پایه آینده نگری، قابلیت اجرایی پیدا خواهد کرد.
وی تاکید کرد: اگر با ایجاد مدیریت واحد شهری از برنامه های جزیره ای، پازلی و درون بخشی دستگاه ها و نهادهای اجتماعی عبور کرده و همه چیز را یکپارچه و در جهت رفاه عمومی ببینیم و به این حقیقت برسیم که تا دست ها یکی نشوند و تا این دستهای یکی شده به سوی رشد، توسعه و رفاه شهری نشانه گیری نکند، هیچ اتفاق متفاوتی رخ نخواهد داد.
نظر شما