به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی شادالوئی با اشاره به مشکلاتی که بارندگیها در تردد شهروندان و خودروها به وجود می آورد، افزود: بر این اساس ستاد برف روبی منطقه 8 به منظور شناخت صحیح از موانع احتمالی در عملیات برف روبی اقدام به برپایی مانور بزرگ برف روبی در سطح نواحی سه گانه منطقه نمود.
وی افزود: با تعریف محدوده کاری برای نواحی و استقرار ماشین آلات برف روب، تلاش داریم در روزهای برفی تردد شهروندان با سهولت انجام پذیرد.
شهردار منطقه 8 گفت: همچنین 500 نقطه از سطح محدوده منطقه جهت استقرار کیسه های شن و نمک شناسایی شده است تا در شرایط اضطراری بتوان نسبت به جلوگیری از یخ زدگی معابر اقدام نمود.
شادالوئی افزود: امید است که همزمان با آغاز بارندگیها بتوان با رفع موانع و مشکلات ناشی از آن لذت بهره بردن از زیباییهای بارش برف و باران را به کام شهروندان شیرین کرده و از مواهب این فصل بهره بریم.
نظر شما