نورالله حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات طی ماههای گذشته نشستهای دوجانبه ای را با وزیر آموزش و پرورش و مسئولان این وزارتخانه برگزار کرند که تاکید شد این نهاد خود باید نیروهایش را تربیت کند و در همان نشستها مطرح کردیم که مجتمع عالی پیامبر اعظم باید به فعالیت خود ادامه دهد چرا که بیش از یکسال زمان و اعتبارات مالی صرف ایجاد این دانشگاه شده و نیازی به تاسیس یک دانشگاه جدید به نام دانشگاه فرهنگیان نیست.
مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم سال 1386 بدنبال احیای دوباره مراکز تربیت معلم و با هدف تربیت نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش تاسیس شد که بیش از 300 هزار دانشجو و هشت هزار عضو هئیت علمی داشت که فعالیت آن پس از چندی با طرح ایده دانشگاه فرهنگیان متوقف شد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات ادامه داد: معتقد بودیم که با توقف فعالیت مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم آسیب جدی بر تربیت نیروی انسانی آموزش و پرورش وارد شده است و باید این نهاد فعالیت خود را همچون گذشته ادامه دهد تا زمان از دست نرود. اما دکتر حاجی بابایی این عقیده را نداشت و عنوان می کرد که عنوان مجتمع یک رتبه از دانشگاه پایین تر است و در شان معلمان نیست.
حیدری اظهار کرد: وزیر آموزش و پرورش معتقد است باید دانشگاه فرهنگیان تاسیس شود تا همترازی با دانشگاههای وزارت علوم داشته باشد که بتوانند از مقررات و شرایط مربوط به دانشگاهها استفاده کنند.
حیدری با بیان اینکه ورود شورایعالی انقلاب فرهنگی موجب شد کمیسیون فعالیت خود را در این زمینه کمرنگ کند، گفت: به هرحال آموزش و پرورش باید هرچه سریعتر تکلیف این ساختار را مشخص و تربیت معلم را آغاز کند چرا که در برنامه پنجم توسعه نیز بر این موضوع تاکید شده است.
نظر شما