به گزارش خبرنگار مهر، ولی یار احمدی صبح پنجشنبه در دومین جلسه ستاد سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم استان اظهار داشت: برای نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در کشور و استقبال از مسابقات در سطح ملی و شهرستانی باید ضمن تدوین یک بانک اطلاعاتی از وضعیت موجود حافظان و قاریان و متسابقین با تشکیل هسته های مشاوره ای استعدادهای آنان را کشف و برای آنان مسیر و هدف گذاری کنیم.
وی افزود: توجه به فعالیت های آموزشی، استفاده از ظرفیت جلسات قرآنی مردم نهاد، استفاده از ظرفیت رسانه در انعکاس فعالیت ها و مسابقات قرآنی و برگزاری نمایشگاه توانمندی های آموزشی به منظور استعداد یابی، مشاوره و جذب افراد به قرآن از جمله اهدافی است که باید دنبال شود.
مدیرکل مسابقات سازمان اوقاف و امورخیریه کشور گفت: به منظور ترغیب حضور بیشتر در مسابقات نفرات برتر بین المللی مسابقات نخبه سطح یک محسوب می شوند و نفرات برتر کشوری نخبه سطح دو به شمار می روند.
یار احمدی تصریح کرد: اعزام نفرات برتر به 30 کشور جهان در ایام ماه مبارک، اعزام به 13 کشور جهان برای حضور در مسابقات بین المللی از دیگر مزایای افرادی است که در این مسابقات حائز رتبه شوند.
قائم مقام اوقاف و امور خیریه کشور هم گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی توجه خوبی به موضوع قرآن و مسابقات قرآنی شد و به خصوص از دوران زعامت رهبر انقلاب توجه ویژه ای به این امر گردید و شاهد کسب رتبه های خوب بین المللی و جایگاه قابل قبولی در دنیا هستیم.
تقی رضا یار افزود: با توجه به خواسته مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور سند توسعه کمی و کیفی فعالیت های قرآنی بازبینی و در راستای تحقق این مطالبه رهبری برنامه ریزی می شود.
وی گفت: این ستاد جایگاه مناسبی برای بازبینی سند توسعه فعالیت های قرآنی استان است تا از جزیره ای عمل کردن در این حوزه پرهیز و با هم افزایی در خصوص ارتقای کمی و کیفی فعالیت های قرآن گام برداشته شود.
رضا یار در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود ده هزار امام زاده در بیش از هشت هزار بقعه و تردد 140 میلیون زائر به این بقاع متبرکه بدون احتساب زائران حرم مطهر رضوی، حضرت معصومه، شاه چراغ، شاه عبدالعظیم، مسجد مقدس جمکران و حرم امام خمینی تصریح کرد: باید از این ظرفیت منحصر به فرد نظام استفاده کرد.
نظر شما