به گزارش خبرگزاری مهر، این پژوهشگر عرصه تئاتر با بیان اینکه وضعیت خوبی در خصوص متون نمایشی نداریم، افزود: کودکان و نوجوان تمایل بسیاری به "شناختن" دارند به طوری که سئوالات پی در پی آنها نشان از تلاش برای کسب شناخت از مسائل و رسیدن به واقعیات دارد.
وی ادامه داد: متأسفانه اغلب نمایشنامه نویسان ما شناخت کافی از کودک و نوجوان ندارند به این صورت که توجه به ویژگی "میل به شناخت" از سوی کودک و نوجوان را در نوشتههای خود نادیده میگیرند. اهمیت هنر تئاتر غیر قابل انکار و پرورش کودک و نوجوان یکی از مسائلی است که در درون هنر تئاتر نهفته است و باید به این مهم توجه شود.
صادقی با اشاره به اینکه "کشف مسائل" از اثرات تئاتر است، بیان کرد: در تئاتر موضوعی به نام آموزش مستقیم وجود ندارد بلکه باید با روش غیر مستقیم، مخاطب را به سوی کشف مسائل پیش برد.
وی تصریح کرد: تئاتر ابزار آموزشی و کاربردی است و برگزاری جشنوارهها نیز یکی از اثرات توسعه فرهنگ و تولیدات هنری و فرهنگی به شمار میرود که باید همواره مورد توجه و تقویت قرار گیرد. مسئولان هر یک از استانها باید بستر لازم را برای فعالیت گروههای نمایشی مهیا کنند و امکانات کافی را برای آنها ایجاد نمایند تا شاهد تقویت تئاتر و بالا رفتن انگیزه هنرمندان باشیم.
هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان امروز جمعه 20 آبان ماه به پایان میرسد.
نظر شما