داوود شهدوستی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 177 مورد درمان سرپایی و پنج مورد اسکان موقت نیز با بهره گیری از 125 نفر روز غواص، 40 نفرروز نجاتگر، 112 نفر روز امدادگر و 28 نفرروز پرسنل انجام شده است.
شهدوستی با اشاره به بالا بردن سطح توان اعضای تیم غواصی هلال احمر همدان، گفت: با انجام اقدامات پیشگیرانه، تعداد غریق هایی که به واسطه آن جمعیت هلال احمر استان همدان در صحنه حاضر شده است از 13 نفر در سال 89 به یک نفر در سال جاری کاهش پیدا کرده است.
وی همچنین افزود: با برپایی یک پایگاه موقت، برقراری گشت سیار در حوزه های آبگیر، تربیت غواصان و ناجیان زبده، تعامل مناسب با شرکت آب منطقه ای و هئیت نجات غریق و غواصی و نیروی انتظامی همدان، طرح نجات غریق در سال جاری در همدان اجرا شد.
مسئول تیم غواصی جمعیت هلال احمر استان همدان با بیان اینکه در نیمه نخست امسال در هر هفته شش نجاتگر به سرپرستی مسئول کیشک امدادی در منطقه سد اکباتان همدان مستقر بودند، گفت: با توجه به بارندگی های مناسب در فصل بهار، هوای گرم تابستان و مراجعه تعداد زیادی از جوانان در این منطقه، غرق شدگی در این سد کاهش یافت.
داوود شهدوستی تجهیز لوازم غواصی و سرعت عمل در عملیات ها و به کارگیری ست های آماده به کار را از دلایل کاهش زمان عملیات عنوان کرد و یادآور شد: در مواقع بحرانی و غرق شدگی ها کدهای خاصی تعریف شده که با همکاری روابط عمومی جمعیت و استفاده از سامانه پیام کوتاه در اسرع وقت نیروها فرا خوان و به کار گیری می شوند.
شهدوستی حفظ آمادگی و تمرینات منظم، خرید و تجهیز لوازم غواصی، تدوین آیین نامه عملیاتی، اعلام سیستم EOC به شعب تابعه برای اطلاع رسانی سریع غرق شدگی ها، برگزاری دوره های غواصی درآب سرد و یخ نوردی، درجه بندی افراد گروه واطلاع رسانی در رسانه ها را از برنامه های این گروه در نیمه دوم سال جاری عنوان کرد.
مسئول تیم غواصی هلال احمر استان همدان با بیان اینکه تیم غواصی هلال احمر استان همدان هر سال از اردبیهشت ماه تا پایان مهرماه مناطق آبگیر و سدها را تحت پوشش قرار می دهد، گفت: این تیم در ماه های دیگر سال نیز به صورت موردی عملیات غواصی و نجات انجام می دهد.
نظر شما