۲۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۴۷

عوض پور خبر داد:

صدور 1012مجوز مشاغل خانگی در سازمان صنعت، معدن وتجارت فارس

صدور 1012مجوز مشاغل خانگی در سازمان صنعت، معدن وتجارت فارس

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن وتجارت استان فارس از صدور یک هزار و 12مجوز در پنج رشته مشاغل خانگی در سازمان صنعت، معدن وتجارت استان فارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی عوض پور گفت: درکشور214 رشته مشاغل خانگی شناسایی شده که حدود 120 رشته از آن به حوزه صنایعدستی بر می گردد. 

وی افزود: تا کنون بیش از 20 هزار نفر به صورت مستقل،پشتیبان و تحت پوشش در این طرح ثبت نام کرده اند.

معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن وتجارت استان فارس سهم سازمان صنعت، معدنوتجارت فارس از محل طرح مشاغل خانگی را 185 میلیارد ریال اعلام کرد.

عوض پور ازمعرفی متقاضیان واجد شرایط به بانکهای استان خبر داد و گفت: کار پرداخت به این طرحها توسط بانکها در آینده نزدیک شروع خواهد شد.

معاون توسعه تجارت خارجی فارس گفت: مقرر شده هر بانک عامل تا سقف سه میلیون تومان و همچنین صندوق مهر امام رضا(ع)تا پنج میلیون تومان تسهیلات را برای مشاغل خانگی اختصاص دهد.

وی همچنین از برقراریرابطه سه جانبه میان متقاضی، دستگاه و بانک عامل خبر داد و گفت: مراحل پرداخت ونظارت بر انجام و بازپرداخت در این رابطه وجود دارد که توسط دستگاهای مجری ونظارتیازجمله استانداری وسازمان تعاون ، کار ورفاه امور اجتماعی اعمال می شود.

عوض پوریادآور شد: فهرست رشته های مشاغل خانگی، اطلاعات تعدادی از رشته های مشاغل خانگی، فرم ثبت نام متقاضیان به تفکیک مستقل، تحت پوشش و پشتیبان در سایت وزارت تعاون کارو رفاه امور اجتماعی و صنعت،معدن و تجارت به آدرسwww.irimlsa.irبخش مشاغل خانگیموجود و قابل مشاهده است.

قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در اواخرخرداد سال 89 تصویب و ابلاغ و از همان زمان ستاد این مشاغل تشکیل شد که دبیرخانهآن برعهده وزارت تعاون،کار و امور اجتماعی است.

کد خبر 1459819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha