به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان هاشمی افزود: با توجه به اینکه آذربایجان شرقی جزو استانهای لرزه خیز کشور است لذا باید در دست یابی به تکنولوژیهای روز دنیا در زمینه کاهش و کنترل اثرات زلزله در این منطقه اقدامات عاجل و اساسی صورت بگیرد لذا حضور سفیر ژاپن در تبریز به عنوان نماینده این کشور در سومین سمپوزیوم بین المللی سازه های پیش ساخته و مهندسی زلزله تبریز فرصت بسیار مغتنمی است تا تجربیات کارشناسان برجسته ژاپنی به عنوان پیشروان این عرصه در جهان به این استان فراهم شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر استانداردهای آمریکا و روسیه در زمینه طراحی و بهره برداری از سدها در ایران و آذربایجان شرقی اعمال می شود ولی ژاپنی ها استانداریی متشکل از این دو استاندارد و استاندارهای جدید تدوین و اجرا کرده اند که بسیار کارآمد است که برنامه ریزی می کنیم این استاندارها و روش ها در آذربایجان شرقی به مرحله اجرا برسد.
هاشمی گفت: طبق رایزنی های صورت گرفته با دبیرخانه دایمی کنفرانس های مقاوم سازی کشور مقرر شده تا نشست های ویژه ای در حاشیه سومین سمپوزیوم بین المللی سازه های پیش ساخته و مهندسی زلزله تبریز با سفیر ژاپن برگزار شود و تفاهم نامه ها و قراردادهای همکاری میان آذربایجان شرقی و ژاپن برای انتقال تجربیات کارشناسان ژاپنی در زمینه سد سازی و تاسیسات آبی و حفظ شریانهای حیاتی به امضا طرفین برسد.
مدیر عامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی تاکید کرد: برنامه ریزی شده علاوه بر موارد ذکر شده فرصت های سرمایه گذاری در زمینه سد سازی و تاسیسات آبی به هیئت ژاپنی و سفیر ژاپن معرفی شود.
وی اضافه کرد: سومین سمپوزیوم بین المللی سازه های پیش ساخته و مهندسی زلزله تبریز فرصت بسیار مناسبی است تا مهندسان و کارشناسان حوزه صنعت ساختمان و سازه های آبی با مباحث و فعالیت های صورت گرفته در دنیا در زمینه مهندسی زلزله آشنا شوند.
سمپوزیوم بین المللی سازه های پیش ساخته و مهندسی زلزله به عنوان یکی از پیش برنامه های چهارمین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی لرزه ای، ششم آذر سالجاری توسط دبیرخانه دایمی کنفرانس های مقاوم سازی کشور و با همکاری دفتر فنی استانداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی در کلانشهر تبریز برگزار می شود.
نظر شما