۲۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۲۸

شهامت:

ناوگان حمل و نقل روستایی خراسان رضوی نوسازی می‌ شود

ناوگان حمل و نقل روستایی خراسان رضوی نوسازی می‌ شود

نیشابور - خبرگزاری مهر: معاون حمل و نقل اداره‌کل حمل و نقل و پایانه‌های خراسان رضوی از نوسازی ناوگان ویژه روستاهای استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر شهامت ظهر دوشنبه در حاشیه همایش طرح ارتقاء ایمنی تردد عابران پیاده و موتورسواران نیشابور در تالار شهید عابد معاونت استانداری به خبرنگاران اظهار کرد: برنامه کشوری در این‌باره تهیه 24 هزار دستگاه خودرو باری و مسافری "ون و مینی‌بوس" است.

وی اظهار داشت: دولت برای ضابطه‌مند کردن و نوسازی ناوگان حمل و نقل روستایی نسبت به تخصیص تسهیلات به این بخش پس از طی فرایند قانونی اقدام می کند.

وی با بیان اینکه زمان ثبت‌نام متقاضیان در دفاتر پیشخوان دولت به‌زودی اعلام می‌شود، گفت: پیگیری احداث پایانه حمل و نقل روستایی با هماهنگی اداره‌کل دفتر امور روستایی استانداری خراسان رضوی در دستور کار اداره‌کل حمل و نقل و پایانه‌های استان است.

این مسئول حمل و نقل استانی گفت: ساماندهی حمل و نقل روستایی در قانون هدفمندی یارانه‌ها در عمل به‌دلیل برخی محدودیت‌ها اجرایی نشد.

معاون اداره‌کل حمل و نقل خراسان رضوی افزود: دستورالعمل مرتبط در 20 گام دیده شده که هشت گام آن در دست اجرا است.

شهامت اضافه کرد: در راستای اجرای گام‌های یک تا هشت، تاکنون بیش از شش هزار و 500 دستگاه سواری مسافربر شخصی در استان شناسایی و برای 22 دفتر نمایندگی مجوز فعالیت اخذ شده است.

وی افزود: تأسیس دفتر حمل و نقل روستایی نیز از دیگر اتفاقات مهم این حوزه است که به تبع آن تعریف ساختار مناسب در سطح استانی و محلی و نیز تأسیس دفاتر حمل و نقل روستاهای هدف انجام می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقدامات در کنترل تصادفات تلفات ناشی از اقدامات آموزشی و فرهنگی است که به‌ویژه در حمل و نقل روستایی حائز اهمیت است.

شهامت با اشاره به اینکه فضای فرهنگ‌سازی شروع شده است تا موج فزاینده تصادفات کنترل شود، توضیح داد: در استان با هماهنگی کمیته ایمنی حمل و نقل و سوانح استان اقدامات خوبی در جریان است که آموزش مدارس حاشیه راه‌ها و آموزش ایمنی تردد عابرین پیاده و موتورسوار در دستور کار اداره‌کل حمل و نقل و پایانه‌های استان است.

کد خبر 1459868

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha