۲۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۵۸

زحمتکش به مهر خبر داد:

1630 تخت ثابت بیمارستانی در البرز فعال است

1630 تخت ثابت بیمارستانی در البرز فعال است

کرج - خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: این استان دو هزار و 286 تخت ثابت بیمارستانی دارد که از این تعداد، هزار و 630 تخت فعال هستند.

احسان زحمتکش در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سایر تختها هنوز به صورت کامل فعال نشده اند و تلاش در راستای فعال سازی آنها دنبال می شود.

وی ادامه داد: همچنین در استان البرز 40 پایگاه اورژانس 115 مستقر است که این پایگاه ها در مناطق مختلف استان برپا هستند و به ارائه خدمات و انجام وظایفی که به آنها محول شده، می پردازند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز عنوان کرد: برای سرعت بخشی به ماموریتهای 115، دستگاه های مربوطه مورد استفاده قرار می گیرد که استان البرز سه دستگاه در این زمینه دارد و در موارد مورد نیاز از آنها استفاده می شود.

این مسئول یادآور شد: استان البرز جمعیت قابل توجهی را در خود جای داده که این امر، ضرورت تداوم گسترش کمی و کیفی خدمات بهداشتی، درمانی و پزشکی در این استان را بیش از پیش آشکار می کند.

توسعه و بهسازی منابع نیروی انسانی و فیزیکی دنبال می شود

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: توسعه و بهسازی منابع نیروی انسانی و فیزیکی در راستای گسترش کمی و کیفی خدمات بهداشتی، پزشکی و درمانی در البرز دنبال می شود.

زحمتکش در خصوص بیمارستانهای ساوجبلاغ و نظرآباد نیز بیان کرد: این دو شهرستان هرکدام یک بیمارستان دارند که دولتی است.

کد خبر 1459917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha