به گزارش خبرنگار مهر، محمد فوقی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امام علی (ع) سرچشمه فضائل و مناقب بوده و در دوران عمر پرتلاش خود، برای تبیین و نشر حقایق اسلام، درس حوب زیستن را به همگان آموخت.
وی اضافه کرد: زندگی علوی وار در جامعه نباید در حد شعار باشد تا شعور دینی در جامعه و رفتار انسانی اسلامی در بین آحاد مردم ساری و جاری شود.
فوقی افزود: مطالعه وصیت نامه حضرت امام علی (ع)، الگوی کاملی برای زیستن در مسیر سعادت و خوشبختی است.
این مسئول افزود: بسیاری از اندیشمندان و بزرگان علمی دنیا با مطالعه زندگی فردی و اجتماعی آن امام همام درسهای زیادی گرفته اند و درخصوص آن بزرگوار کتاب های فراوانی را گرد آوری کردند.
وی افزود: با توجه به استقبال خوب از مسابقه وصیتنامه حضرت علی (ع) که به صورت اینترنتی برگزار شد، تعداد هزار و 246 نفر شرکت کرده که بیشترین آن، از مازندران با 311 نفر و کمترین از کرمان با یک نفر بوده است.
فوقی اظهار داشت: در این مسابقات مریم آمهدی، مصطفی رشیدی، علی علمی نیا، نادعلی لائینی و مصطفی مطهری به ترتیب از اصفهان، تهران، گیلان و مازندران برنده کمک هزینه سفر مکه شدند.
وی افزود: امین رجبی، زهرا ناصری سیوکی، اسماعیل فرهمند، رویا قاسمی، شهرزاد یوسفی به ترتیب از مازندران، خراسان رضوی، هرمزگان، یزد و لرستان برندگان کمک هزینه سفر به کربلا شدند.
فوقی گفت: غلام عطایی از اردبیل، مسلم مظفری از فارس، فاطمه موتاب از همدان و علی قلعه کی از مرکزی کمک هزینه مشهد مقدس را کسب کردند.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران یادآور شد: مسابقه اینترنتی وصیتنامه حضرت علی(ع) با همکاری ستاد عالی کانونهای مساجد کشور و دبیرخانه کانونهای مساجد مازندران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار شد.
نظر شما