به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، رهبران جامعه مسلمان به صورت آشکار به مسلمانان می آموزند که چگونه جاسوسان پلیس را شناسایی کرده و همواره پیش از مراجعه به مقامات پلیس با یک وکیل مشورت کنند.
برخی اعضای جامعه مسلمان نیویورک درنظر دارند تظاهراتی در اعتراض به جاسوسی پلیس از جوامع اسلامی برگزار کنند.
برخی مقامات دولتی این نوع رویکرد را نشانه ای بر عدم همکاری مسلمانان در مبارزه علیه تروریسم دانستند و تاکتیکهای جاسوسی را توجیه می کنند در حالی که بسیاری از مسلمانان این شیوه را راهی برای حفظ خود در مقابل جستجو برای یافتن تروریستها توسط مأموران پلیس می دانند.
در نتیجه این رویکردها یکی از بزرگترین جوامع اسلامی آمریکا در شهر نیویورک اعلام کرده که جاسوسی دپارتمان پلیس نیویورک در جوامع اسلامی موجب شده مسلمانان اعتماد بسیار اندکی به پلیس داشته باشند و این امر ایده مشکوک بودن جامعه مسلمان را در افکار عمومی جامعه تقویت می کند.
چندی پیش نیز آسوشیتدپرس گزارشی منتشر کرد که نشان می دهد پلیس نیویورک افسرانی را با لباسهای شخصی برای جاسوسی وارد جوامع اسلامی کرده است که هیچ مورد نادرستی در میان آنها گزارش نشده است. در این میان صدها مسجد توسط نیروهای نفوذی مورد بررسی قرار گرفته اند. پلیس نیز از این اطلاعات برای ایجاد پایگاه داده های قومی درباره زندگی مسلمانان استفاده کرده است.
نظر شما