به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین صوفی معاون صدای سازمان صدا و سیما در این نشست مشترک، دو کشور ایران و چین را دارای تمدنی قدیم و با فرهنگ قوی برشمرد و گفت: آثار تاریخی و قدمت شبکه های رادیویی CNR و IRIB به بیش از هفتاد سال می رسد و این می تواند از جمله نقاط مشترک برای همکاری بیشتر بین این دو رسانه باشد.
وی صدای جمهوری اسلامی ایران را متشکل از سه گروه رادیوی ملی، لوکال در استان ها و برون مرزی دانست که در حوزه شبکه های ملی روزانه 460 ساعت برنامه با بیش از 500 عنوان و در 20 شبکه رادیویی تولید و پخش می شود.
صوفی با اشاره به اینکه شبکه های مختلف رادیویی در سه حوزه عمومی، اختصاصی و تخصصی فعالیت دارند، گفت: در شبکه های تخصصی مثل اقتصاد و سلامت به مباحثی تخصصی پرداخته می شود و شبکه های اختصاصی چون جوان، فرهنگ، ویژه موضوع و برای قشر خاصی برنامه سازی می کنند.
معاون صدا افزود: پخش کلیه شبکه های رادیویی از طریق شبکه اینترنتی ایران صدا امکان پذیر است که تولیدات خود و دیگر شبکه ها را در بستر اینترنت پخش می کند. شبکه های رادیویی صدای آشنا نیز برنامه هایی را به زبان فارسی و به صورت ماهواره ای برای ایرانیان مقیم خارج از کشور تولید و پخش می کند و توانسته است به منظور احیاء و حفظ فرهنگ ایرانی - اسلامی ارتباط مثبتی را با ایرانیان مقیم خارج از کشور برقرار کند.
در ادامه این نشست نیز وانگ کیو رییس رادیو ملی چین ضمن تأکید بر سطح بالا و حرفه ای رادیوی ایران گفت: رادیوی ملی چین تولیدات خود را برای حدود هفتصد میلیون مخاطب در کشور چین به زبان چینی پخش می کند.
وی همچنین شبکه های جوان، تجارت، مترو، خبر، داستان، کهنسال، موسیقی و بازار را از جمله شبکه های فعال ملی چین دانست.
در پایان این نشست، معاونان صدای رسانه ملی ایران و چین از همکاری مشترک و متقابل بین دو کشور ابراز خرسندی نمودند و خواستار امضای تفاهمنامه همکاری بین این دو کشور شدند.
نظر شما