مريم بهروزي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" ، در خصوص پيشنهاد اصولگرايان در خصوص پيمان ميثاق ميان 5 كانديداي مطرح اين جريان گفت: جبهه پيروان خط امام و رهبري به سمت اين پيشنهاد پيش مي رود كه ميثاق نامه اي از هركدام اين 5 نفر دريافت كند كه هركدام رئيس جمهور شدند، چهار نفر ديگر هم در برگزاري انتخاباتي پرشور كمك كنند و هم در كابينه وي حضور داشته باشند.
بهروزي افزود : اين ميثاق پيشنهاد و نظريه واحد سياسي جبهه است، اين نظريه رانفي نميكنم اما هنوز به اجرا در نيامده است.
رئيس واحد سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت اين ميثاق و تعهد به نفع انتخابات است و حضور حداكثري آحاد ملت را تضمين مي كند زيرا كه مردم از پراكندگي و تشويش خاطر آزاد مي شوند و هركس با هر سليقه اي هريك از اين كانديداها را كه بيشتر بپسندد به كسي راي ميدهد كه او نظر دارد، در اين عرصه شروع به فعاليت انتخاباتي مي كند چون كانديداي مورد نظر او در كابينه اي كه فعال مي شود حضور دارد.
وي در اين خصوص كه آيا كانديداي مورد نظر اصولگرايان با اين نظريه كه درصورت نهايي شدن كانديداي اين طيف چهارنفر ديگر در كابينه او حضور خواهند داشت موافق است يا خير گفت: فكر مي كنم كانديداها قبول مي كنند يعني اگر فردي فرض كند كه به رقابت مي آيد و سه تا چهار ميليون هم راي مي آورد اما رئيس جمهور نمي شود ، و وقتي رئيس جمهور نشد و در كابينه هم حضور نيافت تمام اطلاعات و معلومات و نظريه پردازيهايش براي دولت آينده هدر مي رود اما اگر بداند كه در صورت رئيس جمهور نشدن نظريات واطلاعاتش در دولت آينده لحاظ مي شود مسلما يك كار منطقي وعقلاني است كه انجام دهد.
بهروزي در خصوص اجماع 5 كانديداي اصولگرايان مبني بر حضور در كابينه يكديگر گفت: اگر به ميثاق تعهد كنند برايشان اين مسئله الزام آور است اما از مجموع شخصيت هايي كه در كشور وجود دارد به نظر نمي رسد كه حضورشان در كابينه كارساز نباشد، يعني به نفع رئيس جمهور است كه از اين افراد استفاده كند و اگر اين كانديداها به عنوان يك وظيفه ملي وسياسي وارد صحنه شده باشند بهترين روش اين است كه به نفع فرد نهايي كنار روند و بعد از انتخاب دركابينه او كار كنند.
رئيس واحد سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت: در حال حاضر كار جبهه اين است كه به گزينه نهايي برسد و راههاي رسيدن به گزينه نهايي را مورد بحث و بررسي قرار مي دهد و نظريه شخصيتها، تشكلها و احزاب جمع مي شود و نقطه نظرات كانديداها بررسي مي شود تا كانديداي نهايي معين شود.
وي در خصوص اظهارات هاشمي رفسنجاني مبني براينكه اگر نخبگان كشور از من بخواهند كه بيايم وارد عرصه مي شوم گفت: نخبگان از وي نخواسته اند.
بهروزي در پاسخ به اينكه آيا امكان دارد كه اگر هاشمي بيايد فردي از اين 5 نفر كنار برود گفت: نمي توان اين مسئله را پيش بيني كرد، تا كنون آقاي هاشمي اعلام حضور نكردند و جبهه هم به اين مسئله نپرداخته و نمي پردازد مگراينكه شرايط تغيير كند و آقاي هاشمي عنوان كند كه براي آمدن آمادگي دارم و بعد با اين 5 نفر جلسه مي گذارد و به يك نظر مصلحتي مي رسند.
وي گفت: آقاي هاشمي در حال مديريت عرصه سياسي هستند و روي كساني كه مطرح هستند مطالعه مي كنند و من فكر مي كنم اگر وضع به اينگونه باشد آقاي هاشمي نخواهند آمد، هاشمي رفسنجاني با رأي احتمالي كه بر خود فرض مي بيند با چنين رايي مايل نيستند كه بيايند و به نظرم مي رسد كه حيف است آقاي هاشمي به يك رأي ناپلئوني رئيس جمهور شود و حتما اگر وي بخواهد تصميم بگيرد كه بيايد يك راي بالايي از انتخابات و ملت مي خواهند كه تاكنون فراهم نيست.
بهروزي در خصوص اين مطلب كه در مواردي ولايتي عنوان كرده كه اگر هاشمي بيايد كنار مي رود چون به سفارش هاشمي آمده گفت: من چنين مطلبي را از شخص آقاي ولايتي نشنيده ام ، اما اگر هاشمي به ولايتي گفته باشد كه بيايد آيا امكان دارد كه هاشمي بيايد و كانديد شود.
نظر شما