به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام و المسلمین محمدتقی رهبر ظهر سه شنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به اینکه حجاب پوشش بیرونی و عفاف پوشش درونی است، گفت: برنامهای که غرب در مورد حجاب در آندلس پیاده کرد پس از آن به دنبال اجرایی شدن آن در کشور ما بود و تذکرات فراوان رهبری مبنی بر مبارزه با تهاجم فرهنگی با مطرح شدن این مسئله صورت گرفت.
رهبر با بیان اینکه در غرب زن به عنوان ابزاری برای مقاصد مختلف از جمله تبلیغی مطرح است، اظهار داشت: در کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی شرایط متحول شد و به حکم قانون برخی حجاب را پذیرفتند.
وی از برگزاری همایشی با عنوان حجاب و عفاف با حضور اخگری مشاور رهبر معظم و رونمایی از کتابی با عنوان ماجرای عفاف و حجاب خبر داد و اظهار داشت: حجاب و عفاف مسئلهای حیاتی برای نظام، خانوادهها و جامعه است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی اظهارنظرهای مسئولان در مورد عدم برخورد با بیحجابی چراغ سبزی به دشمنان بود، افزود: زمانی نوجوان 13 ساله ما به دلیل بیحجابی خبرنگار حاضر به مصاحبه با وی نشد اما اکنون مسئولان بلندپایه ما با خبرنگار خانم اسپانیایی که حجاب ندارد به راحتی حاضر به مصاحبه میشوند و کسی هم نیست که اعتراضی به این وضع کند.
صدا و سیما در مورد حجاب کمکاری کرده است
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از دلایل مفاسد اخلاقی، آدمربایی، تجاوز و طلاق مسئله بیحجابی و عفافی است، افزود: فرهنگ حجاب و عفاف میتواند آسیبهای اجتماعی را برطرف کند.
رهبر بیان داشت: صدا و سیما هم به عنوان یکی از دستگاههای مسئول در این زمینه کمکاریهایی را داشته است که باید با برگزاری جلسات با حضور مشاوران و خانوادهها جبران شود.
وی با بیان اینکه ما با تمامی افرادی که با فرهنگ ما بجنگند، مبارزه میکنیم، گفت: جنگ فرهنگی موریانهگونه و آرام آرام در جامعه تزریق میشود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به اینکه پوشش چادر هم ایرانی و هم اسلامی است، تصریح کرد: با مطالعه تاریخ ایران متوجه میشویم که بسیاری از زنان اشراف ایرانی در زمان گذشته از پوشش چادر استفاده میکردند.
وی ادامه داد: مردم در مورد بیحجابی در جامعه اعتراضات و تظاهراتی را داشتند اما تنها کسی که گوش شنوا نداشت همین دولت اصولگرا بود.
تفکیک جنسیتی در تمام دانشگاهها الزامی نیست
رهبر در ادامه افزود: آمارهای طلاق و انواع فساد در جامعه که از سوی دستگاههای مختلف استان به دست ما میرسد هشداردهنده و خطرساز است.
وی با اشاره به تفکیک جنسیتی در دانشگاهها، تاکید کرد: از نظر علمای دینی ما تفکیک جنستی در مکانی ضرورت دارد که احتمال فساد میرود و این مسئله در اختیار مدیران دانشگاهها قرار گرفته است.
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر رعایت شئونات اسلامی در مراکز آموزشی و دانشگاهها شود دیگر نیازی به تفکیک جنسیتی نیست.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود انتقاد از مسئولان اجرایی، طرحهای پرسش از آنها به بهانههای مختلف از جمله مصلحتاندیشی کنار گذاشته میشود و حق پرسش مردم از حاکمیت که بر دوش نمایندگان آنها در مجلس گزارده شده است، جدی گرفته نمیشود، اظهار داشت: من از امضاکنندگان طرح پرسش از رئیس جمهور بودم و این حق پرسش مطالبه است و نه تضعیف دولت.
رهبر در همین راستا افزود: ضعف مدیریت در زمینه فرهنگ وجود دارد و قوانینی که مجلس در مورد ساماندهی وضعیت مد و لباس تصویب شد، هنوز اجرایی نشده است.
وی تصریح کرد: با وجود هشدارهای رهبر معظم انقلاب برخی از مسئولان اجرایی کشور منکر جنگ فرهنگی علیه ایران شدهاند و به همین دلایل کمکاری میکنند.
برخورد با دوچرخهسواری بانوان افراطی نیست
نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به تشکیل بنیاد حجاب و عفاف در استان اصفهان اظهار داشت: در مورد عدم دوچرخهسواری بانوان کار ما افراطی نیست چرا که دوچرخهسواری بانوان در خیابانها با مشکلات شرعی مواجه است.
وی با بیان اینکه کتاب ماجرای حجاب و عفاف ادعانامهای برای افرادی است که شانه از زیر بار مسئولیت خالی میکنند، گفت: نظرات در این کتاب ایده یک روحانی و کارشناس دینی است.
رهبر با بیان اینکه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی شش سال است که روی میز دولت مانده است، اظهار داشت: نیروی انتظامی با دستور رهبری وظیفه خود را در این زمینه اجرایی میکند اما نیاز است که تمامی دستگاهها امر به معروف و نهی از منکر را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه دولت اصولگرا هم در حجاب و عفاف اقدامی انجام نداده است، گفت: دولتی که با شعار اصولگرایی بر سر کار آمد باید در شعار اصولگرایی خود ایستادگی میکرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس تصریح کرد: نیروی انتظامی موظف است چه سایر دستگاهها وظیفه خود را انجام بدهند و چه انجام ندهند، اجرای تکلیف کند.
وی در پاسخ به پرسش در مورد حضور وی در دور بعدی انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اصفهان، افزود: به دلیل محدودیت سنی که مجلس برای نمایندگان دارد ممکن است پس از پایان این دوره از کار خود به دنبال اقدامات فرهنگی بروم.
اظهارات رئیس جمهور در مورد زایندهرود مشکل اصفهان را به معضل تبدیل میکند
رهبر در انتقاد به اظهارات اخیر رئیس جمهور در مورد آب زایندهرود در استان چهارمحال و بختیاری گفت: رئیس جمهور در استان چهارمحال و بختیاری گفته است این استان هر میزان که برای شرب، صنعت و کشاورزی نیاز دارد از زایندهرود برداشت کند و اگر آبی هم باقی ماند آن را به استانهای دیگر انتقال دهد.
وی با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری به دلیل اینکه آب را در خانه خود دارد از موضع قویتری برخوردار است، گفت: مسئولان باید توجه داشته باشند که آب زایندهرود ملی است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس تصریح کرد: دیگر از مدیران دولتی ناامید شدیم و تنها امید ما درخواست از رهبر معظم انقلاب برای چارهاندیشی در این زمینه است.
وی با اشاره به اینکه اینگونه تصمیم گیریها نشانه ضعف سیاستگذاری است، افزود: ما دو بار با رئیس جمهور در این زمینه قبلاً صحبت کرده بودیم اما اکنون با این اظهارنظرهای اخیر وی، در نخستین فرصت به خدمت رهبری میرسیم و حل این مسئله را از ایشان خواستار میشویم.
رهبر بیان داشت: ضعف مدیریت در مسئله آب هم در حتی استان و شهرستان نیز مطرح است.
نماینده مردم اصفهان با انتقاد از این نوع اظهارنظرها و تصمیمات دولت، گفت: مردم اصفهان به تازگی و با جریان یافتن آب در شهر جان تازه گرفته بودند اما با این اعمال مدیریتها مجدداً باید به فکر دیگری باشند.
وی با بیان اینکه آیتالله مظاهری رئیس حوزه علمیه استان اصفهان سالها پیش هشدار داده بودند که اینگونه اظهارنظرها هزارها کشته روی دست مردم قرار میدهد، گفت: جریان دوباره زاینده رود در اصفهان پس از شش ماه با این تصمیم بر کام مردم اصفهان تلخ شد.
رهبر در ادامه به اظهارات رئیس جمهور در روز گذشته در مورد آب زایندهرود در استان چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و افزود: این اظهارات مشکل استان اصفهان در این مورد را به معضل تبدیل میکند.
نظر شما