۲۶ آبان ۱۳۹۰، ۱۵:۴۹

مرکز کنترل ترافیک جاده ای در زاهدان راه اندازی می شود

مرکز کنترل ترافیک جاده ای در زاهدان راه اندازی می شود

زاهدان - خبرگزاری مهر: مدیر کل حمل و نقل و پایانه های سیستان و بلوچستان گفت: به منظور کاهش تصادفات و تلفات جاده ای، مرکز کنترل و مدیریت راه ها زیر نظر این اداره کل تا پایان سالجاری در استان راه اندازی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا مجرد ظهر پنجشنبه اظهار داشت: با راه اندازی این مرکز و توسعه تجهیزات ترافیکی هوشمند، نصب دوربین در مقاطعی از نقاط حادثه خیز استان و کنترل آن به صورت آنلاین می توان گامی موثر در کاهش تصادفات و تلفات جاده ای به عنوان اصلی ترین هدف برداشت.

وی گفت: ارتقای فرهنگ ترافیکی، بالا بردن ضریب ایمنی جاده، اطلاع رسانی و امداد رسانی سریع و به موقع در سطح محورهای مواصلاتی استان، از دیگر اهداف راه اندازی مرکز مدیریت راه ها است.

وی افزود: دریافت اطلاعات به صورت تصویری از دیگر سیستم های ارتباطی و مخابراتی و ارسال آن به مرکز مدیریت راه ها به عنوان نقطه کانونی جمع آوری اطلاعات گامی موثر در راستای حمل و نقل هوشمند در سیستان و بلوچستان است.

کد خبر 1462192

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha