۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۵۳

حجت الاسلام فرجی:

قشر جوان از مبانی و معارف دینی اطلاع چندانی ندارند

قشر جوان از مبانی و معارف دینی اطلاع چندانی ندارند

زنجان - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت زنجان با بیان اینکه قشر جوان از مبانی و معارف دینی اطلاع چندانی ندارند، گفت: دشمنان از هر فرصتی برای به انحراف کشاندن جوانان در موضوعات مختلف و ترویج بی بند و باری استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام منصور فرجی ظهر سه شنبه در مراسم تجلیل از بهدارهای بسیجی استان  زنجان با تاکید بر اینکه گسترش آسیب های مختلف اجتماعی ناشی از دوری از مبانی اسلام و فرهنگ معارف الهی است افزود: عدم کسب مهارت های کافی موجب شده آسیب های مختلفی در کشور و این استان بروز و شیوع بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: مراکز فرهنگی به‌صورت صعودی در حال افزایش بوده و این در حالی است که تعطیلی بسیاری از آن‌ها لطمه فرهنگی به کشور وارد نمی‌سازد.

حجت الاسلام فرجی افزود: با کمال تأسف ذهن جامعه درگیر بسیاری از مطالب غیرمهمی شده است که نه تنها در پیشبرد امورفرهنگی و اجتماعی جامعه تأثیری ندارد بلکه افراد را از تفکر در اصل دین و اسلام باز می‌دارد.

امام جمعه موقت زنجان با اشاره به اهمیت تفکر در اصول پایه‌ای دین مبین اسلام و گفته‌های پیامبر اکرم و ائمه معصوم، افزود: مسلمانان در طول روز، بارها سوره حمد را در نماز تلاوت می‌کنند، این در حالی است که اگر معنای این سوره از افراد نمازگزار پرسیده شود تعداد کثیری از آنان از ارائه پاسخ عاجز هستند که این امر نشانگر فقر فرهنگی و عدم تبلیغ مناسب مذهبی و دینی می‌باشد.
 
حجت‌الاسلام فرجی به کم‌کاری صدا و سیما در حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: متأسفانه پخش اذان و نماز جماعت از سوی مدیران و مسئولان صدا و سیما اقدام فرهنگی برشمرده می‌شود، اما امورفرهنگی، اموری به‌شمار می‌آیند که حذف آن از جامعه باعث احساس کمبود اقدامات فرهنگی در جامعه شود.
 
امام جمعه موقت زنجان با تاکید براینکه پیشرفت علم، بسیاری از آیات قرآن را به اثبات جهانیان می‌رساند، افزود: در سالی که در کشور دانمارک کاریکاتور پیامبر اکرم (ص) رسم شد، نزدیک به دو میلیون جلد قرآن به فروش رسید این در حالی است که در دانمارک نزدیک به 500 مسلمان وجود دارد، این نماینگر شکست دشمن در پیاده‌سازی نقشه‌های شوم‌شان است که حتی با تبلیغات سوء علیه ایران و اسلام، مردم با تحقیق و مطالعه رأی شخصی خود را اظهار می‌کنند.
 
حجت الاسلام فرجی وظیفه بسیج را پاسداری از اعتقادات و چارچوب‌های دینی ملت عنوان کرد و ادامه داد: در سال 59 بسیج پشت سنگرهای شنی و در زمان حال در حوزه علمی، پژوهشی، پزشکی و دانشگاهی در مقابل جنگ نرم ایستاده و قد علم کرده است.
کد خبر 1466445

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha