به گزارش خبرگزاری مهر، جلیل رحیمی با اشاره به اینکه صنایع دستی جز کالاهای کاربردی در جامعه محسوب می شوند، گفت: تا حد امکان باید صنایع دستی را در استان تقویت کنیم که هم معیشت خانواده های هنرمندان تامین شود و هم به توسعه اقتصادی و فرهنگی استان کمکی کرده باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه تاکید کرد: برای رونق و صادرات هرچه بیشتر صنایع دستی باید به صادرات آن نگاه ویژه ای داشته باشیم و بازار رقابت را از دیگر رقیبان بگیریم.
رحیمی افزود: کاربردی بدون صنایع دستی ایران، این هنر را نسبت به دیگر صنایع دستی متمایز کرده است، زیرا دیگر صنایع دستی تفننی است، ولی هنر صنایع دستی در ایران کاملا کاربردی و عملی است.
وی با اشاره به اینکه کرمانشاه از نظر تاریخی دارای پتانسیل های بسیار خوبی است، افزود: استان کرمانشاه دارای بیش از 2 هزار و 300 اثر تاریخی است که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده اند و مجموعه تاریخی و باستانی بیستون شهرت جهانی دارد و در فهرست آثار جهانی قرار گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در پایان گفت: کرمانشاه علاوه بر دارا بودن آثار تاریخی فرهنگی بسیار، دارای طبیعتی شگفت انگیز و آب و هوایی چهارفصل است که محل مناسبی برای گردشگران در فصول مختلف سال محسوب می شود.
نظر شما