به گزارش خبرگزاری مهر، تراب محمدی در نشست مشترک با سفیر ژاپن در ایران افزود: آذربایجان شرقی می تواند صنایع دستی خود را در شهرهایی از کشور ژاپن نمایش داده و پذیرای هنرهای صنایع دستی این کشور نیز باشد.
وی صنایع دستی آذربایجان شرقی را بسیار متنوع و پر سابقه توصیف کرد و گفت: ما آثار و هنرمندان خوبی در زمینه های مختلف صنایع دستی در استان داریم که هنرهای گذشتگان را نسل به نسل حفظ کرده اند.
محمدی ورنی بافی، نقره کاری، تابلو فرش های هنری و جواهر سازی را برخی از رشته های هنری فعال و قدیمی آذربایجان شرقی عنوان کرد و گفت: بسیاری از آثار و هنرهای دستی این استان محبوبیت و شهرت جهانی داشته و به کشورهای مختلف صادر می شوند.
وی همچنین با اشاره به جاذبه های تاریخی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: استان ما طی چند سال اخیر در زمینه جذب گردشگر و توریست های خارجی و داخلی به خوبی درخشیده است.
رئیس شورای ثبت آثار تاریخی و فرهنگی آذربایجان شرقی در فهرست آثار ملی بیان کرد: وجود جنگل و مناطق زیست گونه های گیاهی و جانوری متنوع، دریاچه ارومیه و رود ارس و رودخانه های دیگر و همچنین کوه و آب و هوای مناسب این استان را در سطح کشور متمایز کرده است.
محمدی تصریح کرد: استان ما با دارا بودن بیش از هزار و هشت صد اثر ثبت ملی و دو اثر ثبت جهانی در جذب گردشگران علاقمند به آثار تاریخی پیشتاز است.
وی با اشاره به رقابت موثر تبریز با دیگر شهرهای تاریخی و زیبای ایران در جهت رونق گردشگری افزود: این رقابت باعث افزایش کیفیت خدمات و امکانات و تسهیلات استان ها شده و خوشبختانه طی چهار سال اخیر آذربایجان شرقی در رتبه های اول و دوم جذب گردشگر ایستاده است.
محمدی همچنین بر لزوم تعمیق میزان تفاهم و توسعه میان دو کشور تاکید کرد و گفت: ما انتظار داریم کشور ژاپن گردشگران بیشتری را به کشور ایران و به خصوص استان زیبای آذربایجان شرقی هدایت کند.
گفتنی است، سفیر کشور ژاپن در تهران که برای شرکت در سمپوزیوم بینالمللی سازههای پیشساخته و مهندسی زلزله در تبریز حضور یافته بود، از بازار جهانی تبریز، مسجد جامع بازار و موزه آذربایجان بازدید کرده و دیداری با رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان داشت.
نظر شما