۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۲۵

اکران 22 فیلم سینمای اخلاق در جشنواره فیلم کوتاه استامبول

اکران 22 فیلم سینمای اخلاق در جشنواره فیلم کوتاه استامبول

دبیر کمیته بین‌الملل هشتمین جشنواره فیلم 100 از نمایش 22 فیلم برگزیده سینمای اخلاق در آخرین روز از بیست و سومین جشنواره فیلم کوتاه استامبول خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهنام بهادری با اعلام این خبر گفت: فردا 30 نوامبر در آخرین روز از جشنواره  فیلم کوتاه استامبول که با حضور فیلمسازان جوان از بیست کشور برگزار می شود بیست و دو  فیلم برگزیده در بخش بین الملل سینمای به نمایش در می آید.

وی افزود: امروز نیز همایش فیلم کوتاه با عنوان توصیف فیلم کوتاه با حضور یرمی اوسونسوییل (yirmi üçüncü yıl) دبیر جشنواره فیلم کوتاه استامبول و سینماگران و فیلمسازان شرکت کننده در بیست و سومین جشنواره فیلم کوتاه استامبول خواهیم داشت که در این همایش علاوه بر آسیب شناسی در حوزه فیلم کوتاه به نمایش فیلم‌های برگزیده 100 ثانیه‌ای خواهیم پرداخت تا علاوه بر آشنایی فیلمسازان جوان با این قالب از فیلم کوتاه بتوانیم به معرفی هرچه بیشتر سینمای اخلاق با ظرف 100 ثانیه در بین فیلمسازان کشورهای دیگر برسیم. 

بهادری گفت: در این سفر و به درخواست این جشنواره ورک‌ شاپ یک روزه فیلم کوتاه برای دانشجویان و فیلمسازان این کشور برگزار می‌شود.

جشنواره فیلم کوتاه از ۲ آذر ماه (۲۳ نوامبر) آغاز شده تا (۳۰ نوامبر) ۹ آذر ماه ادامه دارد. این جشنواره در  بخش‌های انیمیشن، داستانی و مستند برگزار می شود که در بیست و سومین دوره از جشنواره بیش از بیست کشور حضور دارند. 

کد خبر 1472840

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha