۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۳

روستایی خبر داد:

ستاد همیاران محرم در اردبیل راه اندازی شد

ستاد همیاران محرم در اردبیل راه اندازی شد

اردبیل - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان اردبیل از تشکیل و راه اندازی ستاد همیاران محرم در شهرستان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی روستایی ظهر سه شنبه در جمع اعضای ستاد همیاران محرم اردبیل اظهار داشت: همیاران محرم که از حسینیان مخلص انتخاب شده اند با بستن بازوبندهای ویژه به دستجات و مراسم عزاداری نظم خواهند داد.

وی با بیان اینکه امسال چهارمین سال تشکیل ستاد همیاران محرم در سطح کشور و استان اردبیل است، افزود: همیاران محرم با برخورداری از آموزشهای لازم و در زمینه های انتظامی و امدادی در هیئتهای عزاداری به فعالیت خواهند پرداخت.
 
فرمانده انتظامی استان سردار روستایی پرهیز از وهم و خرافه و رعایت نظم و انضباط در مراسم عزاداری را از مهمترین اهداف تشکیل این ستاد عنوان کرد.
 
وی نظارت بر رعایت موازین اسلامی از جمله استفاده نکردن از آلات موسیقی و تصاویر منسوب به ائمه معصومین علیهم السلام را از دیگر وظایف همیاران محرم برشمرد.
 
روستایی به عزاداریهای با معرفت و با بصیرت مردم اردبیل اشاره کرد و خواستار مراقبت بیشتر در عزاداریها برای جلوگیری از سو استفاده و تبلیغ منفی دشمنان بر علیه اسلام و تشیع شد.
 
وی همچنین از برگزاری اجتماع با شکوه عزاداران حسینی در روز تاسوعا در اردبیل خبر داد و عنوان کرد: حضور منظم و پرشور دستجات عزاداری تمام محلات این شهرستان در این روز تاکید می شود.
 
در مراسم تشکیل ستاد همیاران محرم رؤسای محلات شش انه، فرماندهان انتظامی، فرماندار، دادستان عمومی و انقلاب  و مسئولان اردبیل حضور داشتند.
کد خبر 1472856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha