به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا شرف الدین در جلسه هماهنگی و تبیین طرح رحمت اظهار داشت: متاسفانه برخی از خانواده ها از نظر آگاهی های اعتقادی و علمی در سطح مطلوبی قرار ندارند که بخش اعظمی از این ناآگاهی ها به دلیل خلاهای آموزشی است.
شرف الدین با اشاره به اینکه بزرگترین طرح آموزش خانواده که به صورت منسجم و تشکیلاتی در استان اجرا می شود، طرح رحمت است گفت: یکی از بارزترین اهداف این طرح حضور دانش آموختگان حوزه های علمیه در میان خانواده ها به منظور رشد تفکر فرهنگی و مذهبی جامعه است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استان تصریح کرد: مازندران استان برتر در اجرای طرحهای فرهنگی به ویژه طرح رحمت در سال گذشته معرفی شد که در نتیجه آن امسال بیشترین اعتبار در سطح کشور برای اجرای طرح رحمت از سوی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به مازندران اختصاص یافت.
شرف الدین با اشاره به اینکه در سال گذشته تنها 10 میلیون اعتبار ملی و 50 میلیون اعتبار استانی برای اجرای این طرح جذب شد، تصریح کرد: با عنایت به اثرات مثبت اجرای این طرح در خانواده ها و بررسی های به عمل آمده از سوی نهاد ریاست جمهوری، میزان اعتباری که به مازندران برای اجرای طرح رحمت در سالجاری اختصاص یافت 100 میلیون تومان اعلام شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران، داشتن سطح دو یا سه حوزه را از شرایط مربیان طرح رحمت برشمرد و عنوان کرد: برای تقویت و توانمندسازی این مربیان دوره های بازآموزی به صورت مستمر برگزار می شود.
شرف الدین، از برگزاری دوره سه روزه تربیت مربی در اوایل دیماه سال جاری با شرکت استانهای مازندران و گیلان در مرکز تربیت معلم قائ شهر خبر داد و افزود: تعداد مربیان حاضر در این دوره 200 نفر است.
نظر شما