منصور بنی عامر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ساختمانی به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین برای این مرکز در میدان ورودی شهر ساخته شد، اما مقرر شده به دانشکده پزشکی اختصاص داده شود.
وی گفت: در صورتی که وزارت علوم با استقرار دانشکده پزشکی در شهر ورامین موافقت کند، این فضا در اختیار این دانشگاه دولتی قرار خواهد گرفت، چرا که مصلحت شهرستان به این صورت حکم می کند.
این مسئول با بیان اینکه کمبود فضای آموزشی مشکلاتی را برای این مرکز علمی به وجود آورده، ادامه داد: تحویل ساختمانی جدید به این دانشگاه به جذب دانشجوی بیشتر و ارتقای سطح علمی و مقاطع تحصیلی بالاتر منجر می شود.
وی عنوان کرد: برای دانشگاه علمی کاربردی شهرداری ورامین یک ساختمان تحت عنوان مجتمع آموزشی گلها مدنظر قرار گرفته است و همچنین ساختمان شهید مهتدی واقع در میدان رازی ورامین نیز مطرح شده است.
دانشجویان مرد از بهمن ماه به مجتمع آموزشی گلها انتقال می یابند/ فواید استقرار دانشکده پزشکی در ورامین
بنی عامر افزود: در صورتی که دانشکده پزشکی در ورامین مستقر شود، دانشجویان مرد از نیم سال دوم یعنی بهمن ماه سال جاری در مجتمع آموزشی گلها انتقال می یابند و بانوان نیز در مرکز فعلی به تحصیل خود ادامه خواهند داد.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه دانشکده پزشکی یک دانشکده دولتی است و پزشک تربیت می کند، می تواند فضاهای درمانی و بیمارستانهای ورامین را توسعه بدهد و در این صورت اولویت با این دانشکده خواهد بود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی شهرداری ورامین اضافه کرد: همچنین دانشکده پزشکی در بحث بهداشت و درمان می تواند ثمرات خوبی داشته باشد.
وی بیان داشت: دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی این اطمینان را داشته باشند که فضای مناسبی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
مرکز علمی کاربردی ورامین بهمن ماه دانشجو می پذیرد
این استاد دانشگاه در خصوص پذیرش دانشجو و افزایش رشته ها افزود: در صورت مرتفع شدن فضای آموزشی، مرکز علمی کاربردی شهرداری ورامین از بهمن ماه دانشجو می پذیرد و رشته های موجود از جمله امور فرهنگی، کامپیوتر، معماری و حسابداری نیز تمدید خواهند شد.
وی با اشاره به طرح تفکیک جنسیتی در این دانشگاه گفت: اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه علمی کاربردی شهرداری ورامین یکی از موفقترین طرحهای فرهنگی این مرکز است.
این مسئول افزود: عموم مردم و اکثریت قاطع دانشجویان این مرکز از اجرای طرح تفکیک جنسیتی رضایت دارند، چراکه اجرای این طرح در قداست و معنویت فضای دانشگاه تأثیر بسیار دارد.
وی یادآور شد: امام خمینی(ره) دانشگاه را مبدأ همه تحولات جامعه دانست و دانشگاه خوب را عامل سعادت یک ملت معرفی کرد؛ معمار کبیر انقلاب همواره بر اسلامی شدن دانشگاهها تأکید داشت و نسبت به وابستگی فرهنگی دانشگاه به غرب هشدار داد.
بنی عامر اضافه کرد: دانشگاه علمی کاربردی در سال 73 در کشور ما تأسیس شد و مرکز ورامین نیز در سال 88 به همت شهرداری و شورای شهر ورامین و حمایتهای امام جمعه با پذیرش 148 دانشجو در دو رشته فناوری اطلاعات و معماری آغاز به کار کرد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر چهار رشته بازیافت، حسابداری، امور فرهنگی و حقوق نیز به رشته های دانشگاه علمی کاربردی ورامین افزوده شده و مسئولان این دانشگاه همواره با نصب العین قرار دادن فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری توجه ویژه به مسائل علمی و فرهنگی داشته اند.
همایش فرقه های نوظهور 27 آذرماه برگزار می شود
رئیس مرکز علمی کاربردی شهرداری ورامین افزود: بخش قابل توجهی از بودجه دانشگاه علمی کاربردی ورامین صرف فعالیتهای فرهنگی می شود که از جمله آن برگزاری همایش ملی ۱۵خرداد با همکاری دانشگاه آزاد و نیز برگزاری همایش فرقه های نوظهور با همکاری حوزه علمیه کوثر(س) و دانشگاه آزاد واحد ورامین – پیشوا 27 آذرماه سال جاری است.
وی جذب استادان دارای سطح بالای علمی، مؤمن، متعهد و انقلابی را از دیگر نقاط قوت این مرکز و تأمین کننده وجهه علمی آن خواند و گفت: در این مرکز بیش از دیگر دانشگاههای غیر دولتی برای جذب استادان برتر هزینه می شود.
نظر شما