به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ابراهیمی نژاد با اشاره به اینکه کار و درآمد مناسب در آموزش های مهارتی نهفته است گفت: برخی رشته ها مانند برق اتومبیل، اتومکانیک، لوله کشی گاز، تاسیسات حرارتی و برودتی و جوشکاری بازار کار فوق العاده خوبی در کشور دارند.
وی با اشاره به اینکه گواهینامه های آموزش فنی و حرفه ای دارای ارزش ذاتی بین المللی در کشورهای تحت نظارت سازمانی جهانی کار"ILO" هستند افزود: این مدارک باید در سازمان های دولتی و خصوصی نیز ارزشی معادل مدارک دانشگاهی و دارای ارزش بالای استخدامی باشد.
این مسئول بیان داشت: ایجاد دانشگاه علمی کاربردی مهارت دقیقا در راستای رفع نیازهای مهارتی استان کرمان نیازسنجی شده و تلفیق آموزش های مهارتی و مدرک دانشگاهی است.
ابراهیمی نژاد ضرورت متولی خاص برای همه آموزش های مهارتی در کشور را یادآور شد و تصریح کرد: سازمان ملی مهارت باید در عین یکپارچه سازی و ضمن حفظ استقلال سازمان های مهارتی، آن ها را هماهنگ کند.
وی آموزش های فراگیر رایگان در بخش دولتی و نیز آموزش های بخش خصوصی فنی و حرفه ای را فرصت مناسبی برای جوانان بیکاری دانست که زمینه اشتغال آن ها با وجود وام های مشاغل خانگی و صندوق مهر امام رضا(ع) تسهیل شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمان راه اندازی نمایندگی در مناطق محروم شهداد، قلعه گنج، انار، نرماشیر، گلباف و قلعه گنج را امری فراتر از وظایف سازمانی و تلاشی خداپسندانه برای توسعه آموزش های منجر به اشتغال دانست.
نظر شما