به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی فخریان، ظهر پنج شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد با بیان اینکه 21 هزار و 900 دانش آموز پسر از مناطق عملیاتی بازدید کرده اند اظهار کرد: این بازدیدها با مشکلاتی مواجه بود که به لحاظ امکاناتی و رفاهی اردوگاه ها به خوبی تدارک دیده نشده است و امید است استاندار خراسان رضوی در این زمینه دستورهای ویژه ای را صادر کنند.
وی ادامه داد: قرار بود سپاه پاسداران، آموزش و پرورش و استانداری هر کدام یک سوم هزینه های اعزام به مناطق راهیان نور را پرداخت کنند اما تاکنون بیش ترین اعتبار را آموزش و پرورش با 850 میلیون تومان تامین کرده است.
وی با بیان اینکه در ایام محرم 107 هیئت دانش آموزی در سطح استان سازماندهی شده و برنامه های ویژه ای به منظور گرامیداشت این ماه انجام شده افزود: 600 دانش آموز در کارگروهی تحت آموزش قرار گرفتند تا با آسیب های مداحی در این ایام آشنا شوند.
وی ادامه داد: سال جاری در 10 شب محرم در هر شب قریب 2000 هزار نفردر مراسم حسینیه فرهنگیان حضور داشتند که در این مراسم مباحث و نکات خوبی در خصوص ماه محرم مطرح شد.
وی در خصوص نهضت حفظ قرآن کریم بیان کرد: این طرح که به شکل کشوری برگزار شده اقدام خوبی است که امیدواریم خرداد سال آینده این طرح به شکل یک حرکت ارزشمند نهادینه شود.
فخریان تاکید کرد: هیئت دولت در خصوص هوشمند سازی مدارس طرحی را مصوب کرده که بر این اساس هر دستگاه باید یک مدرسه را هوشمند سازی کند.
وی ادامه داد: اینترنت و هوشمند سازی اقدامی بزرگ است که نقش مهمی را در مدارس ایفا می کند و تا پایان سال تحصیلی جاری 50 درصد مدارس باید هوشمند سازی شوند.
وی در خصوص نظام جدید آموزشی که از مهرماه آینده اجرا می شود نیز گفت: با اجرای نظام جدید آموزشی، سال آینده دانش آموز اول راهنمایی نخواهیم داشت و سال ششم ابتدایی جایگزین آن می شود.
وی تاکید کرد: این مصوبه از سال 68 تصویب شده اما متاسفانه تاکنون اجرا نشده و این امر نیازمند فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در سطح گسترده است.
وی افزود: نظام آموزشی جدید با 3 کارگروه رسمی و 6 کمیته فرعی دراین راستا فعالیت می کند و امیدواریم این طرح به شکل مطلوبی در سال آینده انجام شود.
مدیر فرهنگ سرای پایداری در ادامه این مراسم گفت: فرهنگ سرای پایداری در بهشت رضا منطقه ای را شبیه به دفاع مقدس ایجاد کرده که در این مکان امکانات لازم فراهم شده و تمامی وسایل به مانند جنگ شبیه سازی شده است.
حامد صادقی افزود: در اولین دوره بالغ بر 5 هزار دانش آموز به این منطقه اعزام شدند و در دوره بعد نیز 20 آذرماه به منظور آشناسازی دانش آموزان با مناطق جنگ اعزام صورت می گیرد.
وی تاکید کرد: این منطقه به منظور کم هزینه بودن برای آموزش و پرورش و آسیب های سفر به جنوب می تواند نقش موثری را ایفا کند.
نظر شما