محمد علی یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تحولات شگرفی که در عرصه های علم و فناوری در جهان رخ داده است دیگر نمی توان با روش های سنتی تولید و منشاء خدمات اثر بخش بود و نیروی انسانی مورد نیاز بخش های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را برای رسیدن به موفقیت تربیت کرد.
وی اظهارداشت: از مرغوب ترین مواد اولیه باید کالا تولید و با ارتقای مهارت و قابلیت ها خدمت ارائه کرد و با استفاده از اصول مبانی مدیریت فرهیختگان و شایستگان را در زمینه های مختلف آموزش داد و به کار گرفت.
مدیرکل استاندارد گیلان با اشاره به اینکه در دنیای کنونی کشورهای توسعه یافته تمامی پیشرفت های خود را مدیون اجرای استانداردها می دانند، گفت: اجرای استاندارد موجب افزایش سطح توقعات مصرف کنندگان می شود و از این طریق کیفیت تولیدات به روش طبیعی بهبود می یابد و بستر مناسب برای ورود محصولات ایرانی به بازارهای جهانی فراهم خواهد شد.
وی افزود: ترویج فرهنگ استاندارد در عصر کنونی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است چرا که گسترش علم و فناوری به ویژه در قالب تولید و اقتصاد شتاب روز افزون گرفته و رقابت به عاملی جهت توسعه اقتصادی و تجاری تبدیل شده است.
یوسفی ادامه داد: اگرچه فرآینده توسعه صنعتی و کشاورزی در کشور و گیلان بعد از انقلاب اسلامی به لحاظ کمیت و کیفیت رشد قابل ملاحظه ای را شاهد بوده و فرهنگ استاندارد در سال های اخیر گسترش یافته است اما هنوز زمینه های تلاش بیشتری وجود دارد به نحوه ای که رهبر معظم انقلاب اسلامی برای پویایی اقتصاد ملی و توسعه پایدار همه کسانی که در امر دانش، پژوهش و عرصه استاندارد سازی فعالیت دارند به تولید کالاهای مرغوب و صادرات محور فراخوانده است.
وی یادآورشد: برای افزایش سهم تجارت در بازارهای داخلی و خارجی ایجاد اشتغال و توسعه پایدار به استاندارد سازی و محصولات داخلی باید توجهی بیشتر شود که این هم کوشش بیش از پیش مسئولان و همکاری مصرف کنندگان و تولیدکنندگان را طلب می کند.
نظر شما