معصومه ابتکار در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مسئولان بهتر است به جای برنامه ریزی برای جابجایی کهریزک در فکر عملیاتی کردن برناهه های که در خصوص کاهش میزان شیرابه، تصفیه شیرابه، دفن بهداشتی زباله ها، تولید کمپوست و راه اندازی زباله سوز وجود دارد باشند.
به گفته وی، با عملیاتی کردن این برنامه ها مشکلات بهداشتی جایگاه دفن زباله کهریزک تا حد زیادی مرتفع شده و معضل این منطقه برطرف می شود.
ابتکار در خصوص اظهارات استاندار تهران مبنی بر اینکه ظرفیت جایگاه دفن زباله کهریزک تکمیل شده و دیگر گنجایش دفن زباله ندارد اظهار داشت: به هیچ عنوان در این منطقه از نظر ظرفیت مشکلی وجود ندارد زیرا منطقه بسیار گسترده ای است و کاملاً در اختیار سازمان مدیریت پسماند است.
به اعقاد وی، اتفاقاً سازمان مدیریت پسماند باید در این منطقه بماند و آن را احیا کند نه اینکه به فکر جابجا کردن مکان دفن زباله و آلوده کرن نقطه ای دیگر باشند.
رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران تصریح کرد: ساماندهی زباله ها در تهران مشکل کمبود مکان دفن ندارد بلکه مشکل اصلی نبود همکاری لازم بین دستگاهای مختلف اجرایی مانند وزارت بهداشت برای ساماندهی پسماند های ویژه و ضایعات بیمارستانی و شهرداری و دیگر دستگاهها در ساماندهی دیگر انواع زباله های خانگی و صنعتی است.
به گفته وی، در حال حاضر حدود سه سال است که برنامه جامع مدیریت پسماند تهران در شورا مصوب شده و دستاورد های خوبی هم داشته و اگر به طورکامل عملیاتی شود معضل زباله در تهران به شکل منطقی بر طرف می شود.
نظر شما