به گزارش خبرگزاری مهر، قدرت سعادتی به کاشت درخت صنوبر در زنجان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 16هزار و 400 هکتار از اراضی استان به کاشت این درخت اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: حدود 10 هزار هکتار از مساحت اراضی استان را نیز می توان برای کاشت این گونه درخت توسعه داد.
سعادتی از اشتغال پایدار بیش از هشت هزار نفری حاصل از کاشت این گونه از درختان در استان خبر داد و افزود: ماحصل این تعداد اشتغال تولید بیش از 246 هزار مترمربعی چوب خواهد بود.
وی به آمار و ارقام زمین اختصاص یافته برای پرورش این درخت در استان پرداخت و ادامه داد: از این تعداد شش هزارو 400 هکتار در شهرستان زنجان، پنج هزار و 670 هکتار در شهرستان های ابهر و خرمدره و یکهزار و 600 هکتار در ماهنشان به کاشت صنوبر اختصاص یافته است.
سعادتی به سودآوری کاشت درختان صنوبر طی 12 سال اخیر اشاره کرد و کمبود اعتبار و آب رااز مشکلات صنوبرکاران در استان عنوان کرد.
وی بااشاره به پتانسیل های موجود در این بخش تصریح کرد: انطباقپذیری درخت صنوبر با محیط و اهمیت آن در صنایع سلولزی و قابلیت رشد آن در شرایط مختلف اقلیمی از ویژگی های درخت صنوبر محسوب می شود.
سعادتی، با اشاره به گونههای جدید و سودآور زراعت درخت صنوبر در استان یادآورشد: شرایط اقلیمی استان، موجب شده تا گونه جدیدی از درخت تبریزی با نام 'پاپیلوس نیگرا' به علت سودآوری درکوتاه مدت و رشد سریع در سالهای اخیر مورد توجه درختکاران استان قرار گیرد.
وی، زنجان را جزو 10 استان نخست کشور در زمینه کاشت درخت صنوبر معرفی کرد و گفت: به تناسب متقاضی، استان ظرفیت بالایی برای کاشت و نگه داری این گونه از درختان داراست.
نظر شما