۲۳ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۲۹

دهقان در گفتگو با مهر:

اعتبارات فعالیتهای قرآنی در استان البرز کافی نیست

اعتبارات فعالیتهای قرآنی در استان البرز کافی نیست

کرج - خبرگزاری مهر: مسئول جامعه القرآن استان البرز گفت: در استان البرز بودجه ای برای فعالیتهای قرآنی وجود ندارد یا آنقدر کم است که دیده نمی شود.

مریم السادات دهقان در گفتگو با خبرنگار مهر،  با بیان این مطلب که  جامعه القرآن استان البرز با 20 شعبه در سرتاسر استان بیش از سه هزار و 500 قرآن پژوه از خواهران، برادران و خردسالان  را تحت آموزش خود قرار داده تصریح کرد: میزان اعتباری برای فعالیت های قرآنی در استان البرز وجود نداشته و اگر هم هست آنقدر کم است که دیده نمی شود.

وی افزود: اغلب مراکز ما استیجاری بوده و به صورت آزاد و شخصی با کرایه های بالا از املاک رهن و اجاره شده و به همین سبب در بسیاری از شهرستانهای استان و نقاط زیادی از خود کرج، به دلیل عدم توانایی در تهیه مکانی برای فعالیت، جامعه القرآن فعالیتی ندارد.

وی مهمترین سبب کم بودن تعداد فعالان قرآنی در سطح استان را بحث نبود بودجه و اعتبار لازم عنوان کرد و گفت: تعداد قرآن پژوهان کنونی استان به نسبت جمعیت آن بسیار کم است و عمده دلیل این امر نبودن مراکز زیاد آموزش و فعالیت قرآنی است برای مثال در نظرآباد و اشتهارد جامعه القرآن مرکزی برای فعالیت نداشته و با وجود مردم زیاد علاقمند به فعالیتهای قرآنی در این مناطق ، مسافت زیاد تا مراکز آموزش قرآن انها را از این امر محروم نگه میدارد.

دهقان در خصوص عملکرد جامعه القران گفت: در جامعه القرآن روش استاد طباطبائی به عنوان روش واحد در سراسر نمایندگیهای کشور محور اصلی آموزش های تخصصی  قرآن بوده و حفظ قرآن، مکالمه قرآنی ، حفظ آیات با روش اشاره، حفظ موضوعی آیات ، خطبه خوانی و تجوید، دوره هائی هستند که قرآن پژوهان در این مرکز تحت نظر مربیان خبره آموزش خواهند دید.

 وی  افزود در حال حاضر 150 مربی قرآنی در استان فعالیت داشته که کلیه مربیان قرآنی مراکز جامعه القرآن در قم دوره دیده و همگی از اساتید با تجربه قرانی هستند که گزینش های لازم و مورد توجه جامعه القران را با موفقیت گذرانده اند و هر ساله در کارگروههای تخصصی که برگزار می شود با متد ها و شیوه های جدید اشنا و عملکردی یکسان برای انها تعریف می شود.

مسئول جامعه القرآن استان البرز با اشاره به برگزاری آزمون برای تدریس در جامعه القرآن که در دیماه امسال برگزار می شود تصریح کرد: کلیه خواهران و برادران علاقمند که مدرک تحصیلی آنها بالاتر از فوق دیپلم باشد می توانند در این آزمون شرکت کنند و بدیهی است که لیسانس های حوزه علمیه در اولویت خواهند بود.

وی افزود، صرف قبولی در آزمون کافی نبوده و مربیان باید شرایط و ضوابط جامعه القران از نظر عقایدی، پوششی و شرایط خاص از جمله حفظ چند جزو از قرآن کریم بسته به زمینه فعالیت  انتخابی خود را نیز داسته باشند.

دهقان در پایان با اشاره به لزوم فعالیتهای قرآنی و اهمیت آن در ارتقا ارزشهای دینی هر جامعه، توجه و حمایت بیشتر مسئولان استانی به این مهم را خواستار شد.

کد خبر 1480574

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha