به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا افسری اظهار داشت: برخی از کودکان با نشان دادن برخی از رفتارها از جمله گریه کردن، جیغ زدن، پا بر زمین کوبیدن و یا پافشاری بر انجام کاری که والدین موافق آن نیستند سعی بر جلب توجه از سوی والدین می کنند که باید از سوی آنها نادیده گرفته شود.
وی افزود: هرکدام از این موارد وقتی برای اولین بار بروز داده میشوند، اگرهیچ گونه عکسالعملی از اطرافیان دریافت نشود، تقویت نشده و تکرار نمیشود.
وی با اشاره به این که روش نادیده گرفتن، یکی از اصول مهم فرزندپروری است، گفت: این روش دارای چند مرحله است و در این راستا والدین باید از هر گونه تماس فیزیکی مانند زدن روی دست کودک، لبخند زدن یا لب گزیدن خودداری کرده همچنین از هرگونه تماس چشمی به دلیل اینکه کودک حرف ناشایستی برای اولین بار از دهانش خارج شده، به او چشم غره نروند و از هرگونه ارتباط کلامی نیز بپرهیزند.
کارشناس اداره سلامت روان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: معمولا روش نادیده گرفتن برای رفتارهای نامطلوبی که در مراحل اولیه هستند، استفاده میشوند و در مورد کارهایی که خطرناک هستند، مانند بازی کردن با وسایل تیز مثل چاقو این راهکار مناسب نیست.
نظر شما