به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی امینی اظهار داشت: لیگ رباتهای نمایشی دانشگاه پیام نور کشور با حضور 11 تیم از استانهای مازندران، مرکزی، کردستان، زنجان، کرمان، شیراز، همدان و اهواز در حال برگزاری است.
وی افزود: رباتهای نمایشی مقدمه صنعتی شدن بوده و در لیگهای خاصی قرار نمیگیرند و جنبه نمایشی دارند.
سرداور تیم لیگ ربات نمایشی در دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور در مورد رباتهای نمایشی یادآور شد: رباتهای موجود در این دوره از رقابتها شامل ربات بارکش، ربات شناگر، رباتهای جنگنده، بازوهای هوشمند و رباتهای پلیسی هستند.
امینی با بیان اینکه روشهای ارزیابی این دوره از رقابتها سه مرحله است یادآور شد: خود اظهاری دارندگان رباتها، معیارها و خلاقیت های ارائه دهندگان ربات و کاربردی بودن رباتها در اعلام نتایج تاثیر زیادی دارد.
وی دیگر معیارهای ارزیابی این دروه از رقابتها را ارزیابی خدمات رسانی به جامعه، تجاریسازی و نسبت هزینه کارآیی و میزان هوشمندی را در اعلام رباتهای برتر اثرگذار اعلام کرد.
امینی با بیان اینکه رباتهای نمایشی مقدمه صنعتی شدن را فراهم می کنند یادآور شد: ایران به لحاظ تئوری و فکری در بحث رباتیک صاحب حرف و ایده در دنیا بوده و باید در سطح کلان کشور فکری به حال برطرف کردن مشکلات سخت افزاری در کشور انجام شود.
نظر شما