به گزارش خبرگزاری مهر، در بخش رباتیک مسیریاب دانش آموزی، تیم مبتکران جوان از تهران به مقام اول رسید و رباتیک سازان شمال و موسسه ابن سینا ورامین به ترتیب دوم و سوم شدند.
در بخش رباتیک مسیریاب ویژه پیام نور، تیم منچول از دانشگاه پیام نور ساری اول شد و تیمهایی از دانشگاه بابل و گرگان دوم و سوم شدند.
در بخش روبات مسیریاب آزاد، تیم موسسه پاسارگاد شیراز در جایگاه اول ایستاد و تیم های دانشگاه گیلان و پیام نور بندپی مازندران عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
در بخش ربات مین یاب اتوماتیک، تیم پژوهش سرای ناحیه یک خراسان رضوی به مقام قهرمانی رسید. تیم شهاب دانشگاه آزاد ساری دوم شد و عنوان سوم این بخش به تیم دانشگاه پیام نور مرکز شیراز رسید.
در بخش ربات شبیه ساز، سه بعدی فوتبال، تیم هایی از دانشگاه فردوسی مشهد اول و دوم شدند و مقام سوم این بخش به تیم دانشگاه پیام نور مشهد رسید.
در بخش ربات شبیه ساز دو بعدی فوتبال، تیم مارلیک گیلان قهرمان شد و دو تیم از دانشگاه فردوسی مشهد عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
در بخش ربات شبیه ساز امداد و نجات، تیم دبیرستان فرزانگان تهران به مقام اول رسید و تیمهای فرزانگان و دبیرستان علامه حلی در این بخش به طور مشترک به مقام دوم دست یافتند.
در بخش ربات های نمایش ویژه پیام نور، تیم دانشگاه پیام نور مازندران اول شد و تیمهای زنجان و اهواز به ترتیب دوم وسوم شدند.
در دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور، 685 دانشجو و دانش آموز در بخشهای ربات شبیه ساز امداد و نجات، رباتهای نمایشی ویژه پیام نور، شبیه ساز دو بعدی فوتبال، شبیه ساز سه بعدی فوتبال، مسیریاب ویژه پیام نور، مین یاب اتوماتیک، مسیریاب آزاد و مسیریاب ویژه دانش آموزی به میزبانی دانشگاه پیام نور مازندران برگزار شد.
نظر شما