به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله سلیمی ظهر شنبه در مراسم افتتاحیه برنامه های ایام هفته پژوهش در استان کردستان اظهار داشت: سال گذشته کل اعتبارات پژوهشی دانشگاه کردستان یک میلیارد ریال بوده است که این میزان اعتبار جوابگوی طرح های پژوهشی این دانشگاه نیست و البته نکته نگران کننده تر کمبود اعتبار این بخش در سایر مراکز و دستگاه های دولتی است.
وی با بیان اینکه اختصاص نیم تا سه درصد اعتبارات استان به پژوهش می تواند در طرح های پژوهشی مثمر ثمر واقع شود، گفت: برای محقق شدن این امر باید مسئولان ارشد استان اهتمام جدی داشته باشند چرا که تصویب این مهم در قانون تنها یک بخش ماجراست و بخش دیگر آن مربوط به نحوه اجرایی کردن آن است.
معاون پژوهشی دانشگاه استان کردستان افزود: در چند سال اخیر با توجه به چالش ها و معضلات رو به روی پژوهش استان کردستان با روند چشم گیری در تولید علم از لحاظ کمی و کیفی همراه بوده است که این امر حاکی از توجه مسئولان این استان به بحث پژوهش است ولی این وضعیت رضایت بخش نیست و باید به سمت و سوی دست یابی به جایگاه بهتری تلاش کرد.
سلیمی با اشاره به اینکه تمامی حوزه ها را باید اقتصادی سنجید و با مطالعات اصولی دستگاه ها را کار آمدتر کرد، گفت: پیشرفت در حوزه پژوهش می تواند کردستان را در توسعه و پیشرفت عرصه های مختلف به یکی از استان های نمونه تبدیل کند.
وی با بیان فعالیت های دانشگاه کردستان در بخش پژوهش افزود: ارائه 138 عنوان مقاله در نشریات معتبر جهانی، شرکت در 13 سمینار ملی و بین المللی، برگزاری دو سیمنار بین المللی در بحث مطالعات شهری و برق و کنترل، ارائه 54 طرح، حضور در 220 سیمنار و چاپ 106 عنوان کتاب از جمله مهمترین اقدامات پژوهشی دانشگاه کردستان به شمار می رود.
سلیمی افزود: تنها راه پیشرفت در بحث پژوهش توجه به کمیت و کیفیت طرح در کنار هم است و باید طرح های پژوهشی به اقتضای زمان و جامعه کارآیی مناسب را برای کاربردی شدن داشته باشد.
این مراسم با حضور معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار، رئیس دانشگاه علوم پژشکی استان کردستان، معاون پژوهشی دانشگاه کردستان، رئیس دانشکاه آزاد اسلامی واحد سنندج و جمعی از اساتید مراکز آموزش عالی این استان برگزار شد.
نظر شما