۲۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۳۳

پایان مهلت انتخاب رشته/

نتایج اولیه تکمیل ظرفیت دکتری دیماه اعلام می‌شود/ انتخاب رشته 45هزارنفر

نتایج اولیه تکمیل ظرفیت دکتری دیماه اعلام می‌شود/ انتخاب رشته 45هزارنفر

مهلت انتخاب رشته در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 90 به پایان رسید و 45 هزار و 47 نفر انتخاب رشته خود را ثبت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، داوطلبان فرصت داشتند در مرحله تکمیل ظرفیت دوره دکتری نیمه متمرکز سال 90 تا 5 کد رشته را در فرم انتخاب رشته درج کنند.

افراد مجاز برای مرحله مصاحبه در نیمه اول دی ماه معرفی می شوند و پس از آن دانشگاهها به مدت 20 روز فرصت دارند که مراحل مصاحبه را به انجام برسانند.

نتایج نهایی نیمه دوم بهمن ماه منتشر می شود و پذیرفته شدگان نهایی به دانشگاهها معرفی خواهد شد. البته دانشگاهها در اعلام نیمسال پذیرش و اعلام حدنصاب لازم در مرحله شفاهی اختیار دارند.

به گزارش مهر، آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 90 در روز 25 فروردین سال 90 برگزار شد و پس از اعلام نتایج نهایی در شهریورماه، بر اساس تصمیم شورایعالی انقلاب فرهنگی، مرحله تکمیل ظرفیت برای آن درنظر گرفته شد.

کد خبر 1486668

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha